imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Steven Spielberggel gyártana sorozatot az Apple


A cupertinói cég egy klasszikushoz nyúlna vissza: az 1980-as években gyártott Amazing Stories című antológiát szeretnék ismét a képernyőn látni, mely Steven Spielberg egyik legismertebb és leghíresebb sorozata volt. Lehet, hogy az Apple-nek is feltűnt, hogy nézhetetlenek a sorozataik?

Miután a szép indítást követően az Apple Music még mindig csak a második helyen áll a streaming piacon, még úgyis, hogy a Spotify-jal ellentétben az Apple-nek már saját sorozatai is vannak, felmerül a kérdés, hogy mit csinálnak rosszul. Persze, a dupla annyi előfizetés a Spotify javára behozhatatlannak tűnik, de volt már ennél közelebb is egymáshoz a két konkurens. Nos, ezen az egyedi tartalmak sem segítettek: aki nyomon követi a Carpool Karaoke-t vagy a Planet of the Apps-t, az nyilván érzi, hogy miért.

Adott volt tehát a feladat, hogy valami értékelhető kerüljön az asztalra és úgy tűnik, az Apple nem kisebb névvel szeretné a csorbát kiküszöbölni, mint Steven Spielberggel és az 1985-ben debütált Amazing Stories-zal. Az eredetileg az NBC-n futó sci-fi sorozat két év alatt 5 Emmy díjat nyert, és számtalan szakmai elismerést kapott. Az Apple-féle produktumban Spielberg társa lehetne Bryan Fuller, a cég pedig epizódonként 5 millió dollár büdzsét biztosítana a Spielberg Amblin Television és a Universal Television számára a gyártáshoz.

Ezzel természetesen minden jog az Apple-t illetné meg, így az Amazing Stories folytatása az NBC helyett az Apple Musicban lenne látható, illetve az iTunes moviesból is el lehetne érni. Nem olcsó mulatság ez a cupertinóiak számára, egyes hírek szerint az Apple a saját tartalmi törekvései az egy milliárd dolláros küszöböt verdesik. Ám csekély összeg ez ahhoz képest, hogy a Netflix ennek hétszereséből gazdálkodik. Általánosságban elmondható, hogy elég nagy a mozgolódás a streaming piacon, senki sem akar lemaradni.

Forrás: The Verge

Az Apple fürgén tapogatózik a szórakoztató média irányába, sőt, nemrégiben bemutatták az Apple TV 4K-t, ami nem csak filmnézésre alkalmas, de az A10X processzor akár azt is lehetővé teszi, hogy konzol minőségű játékokat játszunk rajta. Az új Apple TV-t akár az iSTYLE-ból, készletről is megveheted.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!