imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Stonehenge 3D-ben az Apple Mapsen!


Valószínűleg a legtöbbünk gyerekkorától szeretett volna eljutni a titokzatos, több mint 4500 éves angliai monumentális megalit építményegyütteshez. Ha eddig nem adatott meg a lehetőség, hogy elutazz és a saját szemeddel lásd a hatalmas kőtömböket, most egy picit közelebb kerülhetsz hozzá az Apple Maps alkalmazásban, iOS és OS X alatt is. Ma ugyanis feltöltötte az Apple a Stonehenge 3D Flyover változatát, így három dimenzióban forgathatjuk, nagyíthatjuk-kicsinyíthetjük a világörökség részét képző alkotást.

Elég beírni a keresőbe hogy Stonehenge, és az alkalmazás már repít is Angliába. A közelmúltban készült el egyébként az ausztrál Perth, a francia Marseille és Saint-Tropez, a spanyol Córdoba, a dél-afrikai Fokváros és a finn Helsinki 3D modellje is az Apple térképében. Reméljük hamarosan Budapestről is hírt adhatunk, szerintem a mi fővárosunkat is látványos lenne 3D-ben forgatni a Gellért-heggyel, Lánchíddal és Parlamenttel. Az Apple egyébként állítólag gőzerővel dolgozik a továbbfejlesztett Térképek appon iOS 8-ra.

Forrás: 9to5Mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!