imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szavazz az iPhone 7-ről, és a méretekről


Elképesztő mennyiségű találgatás kering az interneten a majd csak ősszel megjelenő iPhone 7-ről, ezzel kapcsolatban itt van most két szavazás, melyben a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak.

Mondanunk sem kell, hogy szinte még semmi biztosat nem tudunk az iPhone 7-tel kapcsolatban, de azt nagy valószínűséggel kijelenthetjük, hogy a kisebb iPhone érkezéséről szóló hírek, illetve a jack csatlakozó nélküli iPhone 7-ről szóló pletykák megvalósulására akár nagyobb összegben is mernénk fogadni.

Tim Cook nemrég elárulta, hogy az iPhone felhasználók 60 százaléka még nem váltott nagyobb kijelzős iPhone-ra, tehát még 3,5 vagy 4 hüvelykes készülékeket használnak. Ez természetesen hatalmas lehetőség az eladások növelésére, hiszen több száz millió potenciális vásárlóról beszélünk. A nagy kérdés, hogy vajon mivel lehet meggyőzni a régi iPhone-ok használóit, hogy új készüléket vásároljanak. Az alábbi szavazásban szavazhattok arról, hogy egyáltalán szükségetek van-e nagyobb kijelzős iPhone-ra, vagy inkább egy új 4 hüvelykes modellre lenne leginkább szükség. Az utóbbi időben egyre biztosabbnak látszik egy iPhone 5SE készülék megjelenése, de a későbbiekben az sem lehetetlen, hogy a csúcskategória két nagyobb kijelzős készüléke mellé érkezzen egy 4 hüvelykes modell.

Az iPhone 7 kapcsán is készítettünk egy szavazást (különben nagyon rövid lett volna ez a cikk), ebben a szavazásban azt szeretnénk kideríteni, hogy vajon mennyire szeretnétek vékonyabb iPhone 7-et használni. Viszonylag biztosak vagyunk benne, hogy Jony Ive nem véletlenül szeretné elhagyni a jack-csatlakozót, hiszen ezzel is értékes tizedmillimétereket nyerhet a vékonyítás oltárán. Persze pontosan tudjuk, hogy a legtöbben inkább vastagabb készüléket és ezáltal nagyobb üzemidőt szeretnétek, de ezt az opciót nem tettük bele a szavazásban, mert pontosan tudjuk, hogy a piac nem errefelé, hanem a vékonyítás irányába halad. Ennek megfelelően lehet szavazni:

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!