imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szavazz! Melyik volt a legjobb Apple termék 2015-ben?


Lassan vége a 2015-ös évnek, és az Apple is bemutatott minden terméket amiket idén terveztek. Most megszavazhatjátok, hogy szerintetek melyik volt idén a legjobb Apple termék.

Az Apple idén sem ült a babérjain, és rengeteg újdonsággal rukkolt elő. Két teljesen új termékkategória érkezett az év elején, melyek hosszú távon igen fontosak lehetnek a cég jövőjét illetően. Az egyik ilyen fontos termék az Apple Watch, a másik a szinte a semmiből felbukkant 12 hüvelykes MacBook volt.

Apple Watch Edition Rose Gold | Kép forrása: Apple
Apple Watch Edition Rose Gold | Kép forrása: Apple

A szokásos MacBook Air és MacBook Pro ráncfelvarrások mellett bemutatták a 4K kijelzős 21,5 hüvelykes iMacet, és hosszú idő után végre az Apple TV is frissült, új távirányítóval, alkalmazásokkal, Sirivel.

cpu

Szeptembertől nem győztük írni a híreket, ahogy az Apple sorra mutatta be az új termékeket. Menetrend szerint befutott az iPhone 6s és a 6s Plus, 3D Touch kijelzővel, 12 megapixeles kamerával, erősebb processzorral és rozéarany színnel kiegészülve, Az iPad Air 2 ugyan nem újult meg, de érkezett egy sokkal izmosabb iPad mini 4, na és persze ismét egy teljesen új termék is bemutatkozott, mégpedig az év eleje óta pletykált, gigantikus kijelzővel rendelkező, szupergyors iPad Pro.

ipadprocover

Nem lenne teljes a lista az új Apple kiegészítők nélkül, ezért ezekre is lehet külön szavazni. Külön szavazást hoztunk létre ezeknek a termékeknek, hiszen nem lenne korrekt egy lapon említeni például egy MacBook-ot egy Magic Mouse-zal. Idén megújult a Magic Mouse amit immáron beépített aksival szállít az Apple, igaz a töltés elég furán lett megoldva. Megnőtt a Magic Trackpad, Force Touch támogatást is kapott, és teljesen megújult a Magic Keyboard is. Az iPad Próval együtt bemutatták a dőlés és nyomásérzékeny Apple Pencilt, az iPad Próhoz készült Smart Keyboardot egyelőre csak USA kiosztással, jött egy gyári töltő az Apple Watch-hoz, illetve a nemrég bemutatott és a sokak által bírált Smart Battery Case zárta az őszi termékbemutatók sorozatát.

acc

Az Apple Music is is jelentős lépés volt az Apple életében, de végül kihagytuk a szavazásból, mert ez inkább egy szolgáltatás, ami pedig nem illett a termékek közé, de gyanítjuk, hogy úgysem az Apple Music nyerné a szavazást, ezért talán nem kár érte.

the_iphone_plan_large_2x

Nem maradt más hátra, szavazzátok meg, hogy szerintetek melyik volt idén a legjobb, legfontosabb, legszebb, legkívánatosabb, leghasznosabb Apple termék. Természetesen bármilyen szempont alapján lehet dönteni, de az biztos, hogy nem lesz egyszerű választani. Amint elkészítettem a szavazást, itt az iMagazin szerkesztőségében is azonnal parázs vita alakult ki arról, hogy melyik Apple termék érdemli a virtuális serleget.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!