imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Száz százalék: Jön hétfőn az iOS 8


Persze az iOS 8 bemutatását eddig is biztosra vettük, de most érkezett egy fotó a WWDC helyszínéről, az első iOS 8 plakátról, melyet ezekben a pillanatokban helyeznek ki.

A képet BusinessInsider-nél dolgozó Jay Yarow posztolta twitterre, és egy nagy 8-ast láthatunk rajta ami egyértelműen az iOS 8-ra utal. Egyelőre semmi egyebet nem lehet tudni a kép alapján, maximum annyit, hogy lesz egy szép vizes-hullámos hátterünk majd az ősszel érkező iOS 8-ban, illetve a pár nappal ezelőtt megjelent cikkünkből, melyet arról írtunk, hogy mi várható az idei WWDC-n, az iOS 8-at kipipálhatjuk.

Ne felejtsétek el beírni a naptárba: Június 2 hétfő: WWDC közvetítés a handras.hu-n, a plastik.hu-n, illetve a hivatalos WWDC csatornánkon, és természetesen itt iMagazinon!

Frissítés: még egy kép a “vizesnyolcasról”

Bo5_MDwCMAA-IBL.jpg-large
iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!