imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Széfekkel szerelik fel az Apple Store-okat


A különösen értékes Apple Watch modellek védelméről az ékszerüzletektől átvett biztonsági technikák és speciális széfek fognak gondoskodni az Apple Store-okban.

A 9to5Mac értesülései szerint az Apple Store-ok már készülnek az Apple Watch-ok érkezésére, különös tekintettel az Edition modellekre, amelyek 18 karátos arany házzal, exkluzív szíjakkal és zafírkristály bevonatú kijelzővel hívják fel magukra a figyelmet.Apple_watch_edition_close_up

Egyelőre nem lehet pontosan tudni, mennyibe fog kerülni az Apple Watch legdrágább modellje – az olcsóbb típusok 349 dollár körüli árról indulnak –, az azonban biztosra vehető, hogy megfelelő biztonsági intézkedések nélkül az Apple Store-ok hamar a tolvajok célpontjává válnának, ami egyébként a drága órák nélkül jelenléte nélkül is gyakran megesik. Az Apple ennek megfelelően a többi Apple-terméktől valamelyest eltérő vásárlói élményen dolgozik, és az órák biztonságos tárolására is nagy hangsúlyt fektetnek.

Az értesülések szerint az Apple Store-okat speciális széfekkel látják el, amikben a készletről vásárolható órákat és a bolt zárva tartása alatt a bemutató darabokat is tárolják majd. Utóbbiak töltéséről a páncélszekrényekben elhelyezett Apple Watch MagSafe töltők fognak gondoskodni.

apple_watch_magsafe

Emellett az Apple átrendezi a boltok polcait is, hogy helyet biztosítsanak a legújabb – és ebből adódóan legizgalmasabb – Apple-termékeknek. A fokozott biztonsági kockázat ellenére a vásárlóknak lesz lehetőségük helyben felpróbálni az Apple óráit, de várhatóan a drágább típusokat nem csak az Apple boltjaiban fogják értékesíteni, hanem a népszerű ékszerüzletekben is.

Forrás: 9to5Mac
Forrás: 9to5Mac

Sokakat foglalkoztat az Apple Watch, különösen mióta Tim Cook beszédében elmondta, hogy az óra megjelenését áprilisra időzítik, azonban még számos részlet ismeretlen mind az árazással, mind a pontos funkciókkal kapcsolatban. Az minden esetre már kiderült, hogy a divatvilágot is izgalomban tartó eszközre jelenleg csak erősen korlátozott funkcionalitású alkalmazásokat készíthetnek a külsős fejlesztők, de ahogy annak idején az iPhone esetében is, az Apple várhatóan hamar bővíteni fogja a fejlesztők eszköztárát.

Még sok időnk van az Apple Watch megjelenéséig, pláne, hogy az áprilisi időpont bizonyára csak a tengerentúli piacokra vonatkozik, az érdeklődöknek addig is érdemes végignézni az Apple bemutató oldalát, ahol kiválaszthatjuk a nekünk való összeállítást is.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!