imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Szeptember 19-én érkezik az iOS 13!


Bár a tegnapi keynote-on szinte alig esett róla szó, az új iPhone-okkal együtt természetesen érkezik az iOS 13 is. A hivatalos dátum pedig szeptember 19.

Velem együtt valószínűleg sokan vannak, akik nem használták ki a béta OS-ek adta lehetőségeket, és tűkön ülve várják, hogy felvillanjon a piros pötty a Beállítások ikon jobb felső sarkában. Alig egy hét és érkezik.

És vele együtt jön a Dark Mode, a megújult Fotók, az újratervezett fotó- és videószerkesztő, a Sign in with Apple, az új térkép,  illetve a feltuningolt Emlékeztetők is. És persze még rengeteg olyan funkció, lehetőség, melyeket a következő hetekben, hónapokban deríthetünk fel. Ráadásul még gyorsabban, az iOS 13 ugyanis még az iOS 12-t is veri sebességben.

Az iOS 13 az iPhone 6s, illetve az ennél frissebb modellekre lesz elérhető.

Te várod már a Dark Mode-ot?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!