imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szeptemberben indulhat végre az AirPower


Állítólagos belsős források árulták el, hogy milyen jövő elé néz a várva-várt kiegészítő. Ha igaz a hír, már nem kell sokat várnunk rá…

A mostani hír ugyanattól a forrástól származik, akik az új, szeptemberre várható iPhone-ok állítólagos USB-C-s töltőjéről küldtek képeket. Tekintve, hogy az információ igazságértéke csak pár hónap múlva nyerhet igazolást, egyelőre érdemes az információkat némi szkepszissel fogadni.

Ettől függetlenül teljesen reálisnak tűnik a megadott szeptemberi dátum, már csak az iPhone Keynote miatt is. Bízunk benne, hogy az Apple-nek ezúttal tényleg sikerül összehoznia a régóta várt töltőkiegészítőt bejelentésének első évfordulójára. Khm, nos igen, elég kellemetlen…

A Bloombergesek szerint egyébként tényleg úgy nézett ki a dolog még tavaly, hogy záros határidőn belül össze tudják hoznia dolgot, de állandóan újabb és újabb probléma lépett fel, ami miatt egyre csak csúszott a megjelenés. Legutóbb a júniusi debütálást kellett lefújni, túlmelegedési gondok miatt.

Az árról egyelőre nem tudhatunk semmi biztosat, egyedül annyiból tudunk kiindulni, hogy egy sima mezei Apple Watch töltődokkoló majd’ 30 000 forintba fáj. Mérget rá, hogy egy három készüléket szimultán tölteni képes eszközért ennél azért jóval többet fog kérni az Apple.

Mindegy is, az áron ráérünk még később aggódni, első körben azért izguljunk, hogy sikerüljön összerakni az AirPowert…

Forrás: 9to5Mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!