imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt a meghívó az iPhone 7 bemutató hivatalos dátumával


Ahogyan az utóbbi időben már megszokhattuk, az Apple idén is szeptemberben mutatja be az új iPhone-családot, most végre a pontos dátumot is megtudtuk.

A meghívó szövege ezúttal nem annyira titokzatos: a „See you on the 7th.”, vagyis „Találkozzunk 7-én”. A szöveg nem titokzatos, de a háttérben látható bokeh alapján bízhatunk az 1,9-es kamerában.

A dátum pedig: 2016 szeptember 7, 19:00 itteni idő szerint.

A rendezvény a San Franciscó-i Bill Graham Civic Auditoriumban kerül megrendezésre, ahol annak idején Steve Jobs és Steve Wozniak bemutatták az Apple II-t, vagyis a tavalyi és a tavaly előtti eseményhez hasonlóan úgy tűnik folytatódik az a trend, hogy az Apple szempontjából „történelmileg” fontos helyszínt választanak az iPhone-ok leleplezésére.

És hogy mit várhatunk? Picit megváltoztatott új dizájnt áthelyezett antennacsíkokkal, jobb kamerát és dupla kamerát a nagyobbik iPhone-ba, a jack csatlakozó hűlt helyét, 3 GB RAM-ot a Plusba, nagyobb tárhelyet az induló modellbe, A10 processzort, Force touch Home gombot, és új színt. iPhone 7-ről szóló cikkeinket ide kattintva olvashatod el.

iPhone-7-2-1

Elképzelhető, hogy elérkezik az Apple Watch várva-várt frissítése is, és talán új Macet vagy akár Maceket is láthatunk a színpadon, bár erre nem sok esélyt látunk. Ezen kívül biztosan kapunk egy kis további ízelítőt az iOS 10-ből (melynek megjelenése röviddel a bemutató utánra várható) és a watchOS 3-ból is, ez utóbbi is a keynote után elérhetővé válik majd.

ios10cover

Nem kell tehát már sokat aludni, szeptember 7-én természetesen szokás szerint mi is jelentkezünk élő videós közvetítéssel, nézzétek velünk az eseményt!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!