imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szerencsés vloggerek már kipróbálhatták az új iPhone XS és iPhone XS Max-okat


Tavaly már olvashattátok itt az iMagazinon, hogy mit gondolnak a véleményvezérek az iPhone X-ről. Idén is jelentkezünk egy hasonló összefoglalóval, melyben ismert YouTube vloggerek kicsomagolják és kipróbálják a hamarosan debütáló iPhone XS és XS Max készülékeket. Jó szórakozást! 

Ha lemaradtál volna arról, ami még a csapból is folyik most: az Apple szeptember 12-én bemutatta a már sokat pletykált új telefonokat, melyek az iPhone XS és iPhone XS Max, valamint iPhone XR névre hallgatnak. Előbbi kettő hamarosan nálunk is megjelenik, de addig is, alább megtekinthetitek néhány neves YouTuber unboxing videóját, többen már tavaly az iPhone X-eseket is véleményezték.

Marques Brownlee

A közel 7 millió feliratkozóval rendelkező vlogger egy 512 GB-os iPhone XS Max-ot és egy iPhone XS készüléket csomagolt ki arany színben, majd bemutatta az új telefonokon exkluzív módon elérhető háttérképeket is.

Jonathan Morrison

Következőként álljon itt Jonathan Morrison unboxing videója, aki megjegyzi, hogy az iPhone XS dobozában a töltő adapter az EarPods fülhallgató felett található, éppen ellenkezőleg, mint az iPhone XS Max esetében. Azt ugyan nem tudhatjuk, hogy ennek mennyi és milyen technikai jelentősége van – ha van egyáltlaán.

Jonathan egyébként megosztotta tapasztalatait a gyorsabb arcfelismerővel kapcsolatban is, aki szerint, noha a tavaly megjelent iPhone X-esben bemutatott Face ID sem lassú az ideiekhez képest, az új variánsok ezen képessége észrevehetően gyorsabb és kifogástalanul működik rosszabb fényviszonyok között is.

iJustine

A neves videós komolyan ráment az elmúlt évek különböző arany árnyalataira, már ami az iPhone-ok színét illeti. iJustine úgy találta, hogy a tavalyi iPhone 8 arany színtónusa közelebb áll az idei példányok árnyalatához képest, mint bármelyik másik verzió, ha emlékeztek, Space Gray témában már mi is futottunk egy nagy kört. Ezenkívül néhány gyári Apple bőrtokot is prezentált nekünk.

Ahogyan a fenti videókban is láthatjátok, az új telefonok igazán ütősek lettek és noha ízlés kérdése, szerintünk igen megnyerő és impozáns lett az új arany szín is.

Ha Nektek is tetszenek az új készülékek és elsők között szeretnétek értesülni a készletek alakulásáról, akkor nincs más teendőtök, mint az iSTYLE oldalán kiválasztani a kívánt modellváltozatot és az ’Érdekel’ gombra kattintani. 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!