imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szeretnéd, hogy az Apple óriásplakátra nyomja a fotódat? Akkor nevezz!


Felhívást tett közzé az Apple az iPhone fotósok közt. A nyertesek pályamunkái megjelennek majd óriáspalkátokon, hivatalos marketinganyagokon, az Apple közösségi média felületein és még ki tudja hol!

Az Apple hivatalos sajtószobáján keresztül hirdette ki legújabb Shot on iPhone versenyét, iPhone fotósok körében. Arra kérik a felhasználókat, hogy osszák meg a különböző közösségi média felületeken a legjobban sikerült iPhone-nal készült fotóikat, az Apple pedig cserébe egy sor megjelenési lehetőséget biztosít a nyerteseknek.

Nevezni bármilyen fotóval lehet, ami iPhone-nal készült és érvényes a képek szerkesztése mind gyári Apple-ös, mind külső féltől származó, támogatott szoftverrel segítségével is. A pályamunkákat február 7-ig várja az Apple.

A zsűriben házon belül nem kisebb nevek szerepelnek, mint: Phil Schiller marketingért felelős alelnök, Kaiann Drance marketingigazgató, Brooks Kraft fotós, Sebastian Marineu-Mes fejlesztő, Jon McCormack a kameraszoftveres csapat vezetője és Arem Duplessis a fotózás részleg igazgatója. De házon kívülről és érkeznek bírák: Pete Souza a Fehér Ház hivatalos fotósának, Austin Mann és Annet de Graaf utazófényképészek, Luísa Dörr fényképész, valamint a divatfotós Chen Man személyében.

Az Apple összesen 10 nyertest hirdet ki, akiknek a munkáit óriásplakátokon és az üzletekben is felhasználják majd, online pedig közzéteszik a sajtószobában és a közösségi média oldalaikon is. Egyszóval elég jó reklám lehet ez egy fotósnak.

A nevezéshez ráadásul semmi mást nem kell tenned, azon felül, hogy betöltötted a 18. életéved, mint:

  • meglőni életed fotóját
  • 2019. január 22. és február 7. között kiposztolni a képet #ShotOniPhone hashtaggel Instagramra vagy Twiterre, illetve opcionálisan elküldeni a shotoniphone@apple.com e-mail címre a nagyfelbontású változatot
  • utóbbi esetben arra figyelj, hogy a fájl elnevezésének keresztnév_vezetéknév_iPhonemodell formátumúnak kell lennie
  • és várni, hogy a hírnév az öledbe hulljon!

Remek lehetőség, semmikép se hagyjátok ki! Ha kicsit is úgy érzitek, hogy van erre érdemes képetek, dobátok fel Instagramra (vagy Twiterre, de azt úgyse használja senki).

(via Apple)

Külön pacsi, ha Instagramon megjelöltök minket is (@istylehu), így mi is meg tudjuk nézni, mivel neveznek olvasóink, illetve ha sokan megteszitek, akár még házibajnokságot is tarthatunk!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!