imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szeretnél 24 karátos arannyal bevont iPhone-t és iMac-et?


Akkor nem kell mást tenned, mint hogy lájkolod az oldalt, megosztod ezt a posztot mindenhol, és kiragasztod a hálószobád falára! – így szólhatna a folytatás, mert sajnos időről-időre mindig végigfut a magyar interneten a „lájkolj és nyerj egy iPhone-t” vírusa. A címben feltett kérdés azonban nem elméleti: tényleg van egy cég, ami azzal foglalkozik, hogy 24 karátos arannyal vonja be az Apple eszközeidet. Ha szeretnéd, egy kis gyémántberakást is kaphatsz felárért.

Az Apple régóta azt az utat járja, hogy elsősorban a high-end piacot célozza meg termékeivel. Ez sok irigységet és ellenszenvet vált ki az emberekből, különösen ott, ahol a kereseti viszonyok miatt termékeik státusszimbólummal bírnak. Így sokan – sajnos – Magyarországon is státusszimbólumként tekintenek még mindig egy iPhone-ra, holott azzal kéne szembesülni, hogy normális gazdasággal és kereseti viszonyokkal rendelkező országokban („Nyugat”) ez egyáltalán nem egy luxustermék, hanem egy használati eszköz. Az Apple Watch Editionnel azonban az Apple valóban megcélzott egy új vásárlói réteget, mert a többi aranyszínű termékükkel szemben ezek az órák tényleg aranyból vannak.

apple-watch-edition-double
Az Apple Watch Edition Magyarországon nem elérhető, de a többi változat már megvásárolható az iSTYLE-ban.

Viszont ezek az órák csupán rongyos 18 karátos aranyból készültek! És bár egy igazán stílusos kínai milliárdos a szibériai husky-jának két darab Apple Watch Editiont vásárolt, az olyan 2015-ös tempó, ideje továbblépnünk. A cikk borítóképe nem illusztráció: a Londonban és Dubajban irodát fenntartó Goldgenie arra szakosodott, hogy mindent bearanyoznak, méghozzá 24 karátos arannyal. Ha kell, néhány gyémántot is ragasztanak az iPhone-od oldalára, hogy ne lötyögjön. Persze ez csak aranyozás, úgyhogy az Apple aranyórájának még van egy kis előnye.

gold_apple-imac

A képen látható 27 hüvelykes iMac bearanyozása csupán 11 000 dollárból (~3 150 000 forint) megvalósulhat! Egy kínai webdizájner cég februárra már 50 ilyen csinos iMacet rendelt. A Goldgenie korábbi vásárlóik voltak (többek között): Victoria Beckham, Chris Brown, P Diddy, Trey Songz, Tyrese Gibson, Helen Mirren, Kate Moss és Simon Cowell. A hip-hop művészek listán szereplését megértem, de Helen Mirren egy kicsit fáj. Az is lehet, hogy az Oscar-díjas színésznő csak biciklizni akart egyet.

gold-bike-1280x800_1

A Goldgenie diverz szolgáltatást nyújt, ugyanis androidos telefonokat is aranyoznak, sőt BlackBerry-ket is! Nálunk ott dobta le az agyunk végleg az ékszíjat, amikor megláttuk, hogy a Facebook oldalukon tényleg volt „játék”, amivel aranyozott iPhone 6-ot lehetett nyerni.

Win a #Goldgenie #GoldiPhone for the cost of a £5 text message. Text the correct answer i.e Gold A, Gold B, or Gold C to…

Posted by Goldgenie on Monday, January 4, 2016

Csupán 5 font, és megvan a lehetőségem, hogy egy ilyen kis csodát birtokoljak?!? Igazán rendes tőlük, hogy az utca emberének is megadják a lehetőséget, nemcsak a keleti oligarcháknak és olajmágnásoknak. Nem bírjuk kivárni a következő nyereményjáték időpontját.

Források: Cult of Mac, AppleWorld.Today

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!