imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szeretnél Apple Premium Reseller üzletben dolgozni?


Szeretnél Apple Premium Reseller üzletben dolgozni? Itt a lehetőség! Az iSTYLE munkatársakat keres értékesítő munkakörbe.

Csatlakozz az iSTYLE-hoz, az ország legnagyobb Apple viszonteladójának csapatához! Ha szenvedélyesen szereted az Apple termékeket, ha küldetésednek érzed, hogy megmutasd képességeiket másoknak, hogy megszerettesd az Apple világát az emberekkel, köztünk a helyed! Csapatunkban megváltoztathatod azt, ahogy az emberek dolgoznak, játszanak, alkotnak és kommunikálnak.

Ha kész vagy arra, hogy szükség esetén feláldozd a hétvégéidet és szabadidődet, ha szeretnél egy professzionális, de családias csapat tagja lenni, akkor téged keresünk. Fontos, hogy megértsd az emberek igényeit és jól tudj kommunikálni velük, még a külföldiekkel is legalább angolul! Előnyt jelent ha rendelkezel már értékesítési tapasztalattal és járatos vagy az Apple termékek, de lehetőleg nem csak az iPhone használatában. Mindenképp előny, ha gyorsan tanulsz és könnyedén sajátítasz el új képességeket.

Elvárások:
Angol nyelv folyékony használata szóban és írásban is.
Apple termékek átfogó ismerete.
Kiskereskedelmi tapasztalat prémium termékekkel vagy műszaki cikkekkel.

Mire számíthatsz:
Heti 3 illetve 4 szabadnap tervezhető beosztással (nyitvatartás reggel 9-től este 9-ig, két heti munkaidőkeretben).
Bruttó 120 000 Ft alapbér + budapesti BKV bérlet + 12 000 Ft értékű cafeteria SZÉP Kártyán vagy Erzsébet utalványban + termékenként eltérő mértékű jutalék saját nettó eladásaid alapján.

Ha elég elszántnak érzed magad és nem riadsz meg a kihívásoktól, akkor küldd el az önéletrajzodat a munka@istyle.hu e-mail címre.

Munkakezdés: akár azonnal. Siess, nehogy lemaradj!

Amennyiben még nem teljesíted az elvárásokat akkor se csüggedj, hanem várd meg amikor más pozícióra keresünk munkatársat. Pályakezdőket, diákokat most arra kérünk hogy ne jelentkezzenek!

Oszd meg barátaiddal ezt a hírt, hátha valamelyik ismerősöd munkát keres!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!