imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szeretnél egy Apple Store fölött lakni? Itt a lehetőség!


Minden vágyad az volt, hogy egy igazi Apple Store fölött lakj egy lakásban, mert mondjuk hiányzik az egész napos nyüzsgés az utcán, illetve közelről figyelnéd a sorbanállókat amikor kijön egy új termék? Vagy, ha már itt tartunk, mennyivel egyszerűbb lenne így iPhone 6s-ért sorbaállni, ha csak le kell menni a lifttel!

Nos, ha ez a vágyad egybeesik azzal, hogy a gyilkos pókjairól és kígyóiról ismert Ausztráliában (na jó, ott vannak a koalák is, elismerem) töltenéd el a mindennapjaidat, akkor most itt a lehetőség: eladósorba került egy lakás a brisbane-i Apple Store fölött. Ha van fölösleges nagyjából 140 millió forintod, és igazi Apple-fanatikus vagy, akkor nincs is ennél jobb választás. A történelmi épületben ráadásul fitneszterem, szauna, medence és garázs is van.

Brisbane Apple Store lakás

Az ingatlanhirdetést az ifoAppleStore szúrta ki, és megjegyzik, hogy ezen kívül mindössze hat olyan Apple Store-ról tudnak a világban, ahol valamilyen formában lakhatunk is ugyanabban az épületben, ahol a bolt helyezkedik el: lakások egy, az Egyesült Államokban, és egy Németországban (Berlinben) található üzlet fölött vannak. Hotelszobákban a párizsi Opera Apple Store és az edinburgh-i Prince Street Apple Store felett lakhatunk, illetve az egyik kínai és hongkongi üzlet található még olyan épületegyüttesben, ahol szállodák is üzemelnek.

Brisbane Apple Store lakás

Visszatérve, az ausztrál lakás a MacArthur’s Chambers névre keresztelt épület hetedik emeletén helyezkedik el, két hálószóba, két fürdőszoba és egy garázsbeálló tartozik hozzá 92,4 négyzetméteren. Az épületben egyébként az amerikai hadsereg állomásozott a II. világháború idején, és itt volt Douglas MacArthur tábornok irodája is. Így hát a földszinten található Apple Store és az emeleti lakások mellett egy múzeum is van a házban, mely múzeum ezt az időszakot örökíti meg.

Brisbane Apple Store lakás

A teljesen bútorozott lakás berendezése minket különösebben nem fogott meg, tulajdonképpen semmilyen rendhagyó megoldást nem tartalmaz, bár ez nem feltétlenül hátrány. A hirdetés kiemeli a tágas, modern belsővel rendelkező konyhát a gránit munkalapokkal és a rozsdamentes acél Smeg készülékekkel. Az értékesítésben segédkező ingatlaniroda egy rövid videót is készített az Apple Store fölött található lakásról:

Forrás: ifoAppleStore via Cult of Mac. Borítókép: Apple. Képek: realestate.com.au.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!