imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Széttrollkodták az Androidosok az Apple-t


Alig egy nappal azután, hogy a Google play Store-ban megjelent az Apple alkalmazása, máris lecsapott rá az Androidos közösség, és hihetetlen mennyiségű egy csillagos értékelés érkezett. Pedig volt már ilyen app…

Az iOS 9 újdonságai közt szerepel egy Androidos alkalmazás, mely azoknak a felhasználóknak az életét hivatott megkönnyíteni, akik Androidos készülékről váltanak iPhone-ra. Az alkalmazást legkönnyebben az Apple oldaláról érhetik el az iOS-re váltók.

Az iOS 9 lehetőséget biztosít, hogy egyszerűen és gyorsan költözzünk át Androidról. Töltsd le a Move to iOS alkalmazást, és egyszerűen, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül válthatsz Androidos készülékedről új iOS-eszközödre. Az alkalmazás biztonságban átmásolja a kontaktokat, az üzenetek előzményeit, a készülékkel készített fotókat és videókat, az internetes könyvjelzőket, az e-mail fiókokat, a naptárakat, a háttérképet, a jogkezelésmentes számokat és könyveket. Még az alkalmazáskönyvtáradat is segít újraépíteni. Azok az ingyenes alkalmazások, amiket eddig használtál – például a Facebook és a Twitter –, letöltési javaslatként megjelennek az App Store-ban. A fizetős appok pedig bekerülnek a kívánságlistádba az iTunesban.

Nem sokkal az alkalmazás megjelenése után az Androidos felhasználók tömege árasztotta el a Google play Store-t, és alázó hozzászólások mellett értékelték egy csillaggal az appot. Mostanra már a 3250 öt csillagos értékelés mellett, több mint 15000 egy csillagos értékelést szedett össze az alkalmazás. Természetesen szép számmal találunk magyar nyelvű értékeléseket is. A teljesség igénye nélkül, néhány értékelés, hol lazább, hol keményebb, hol kifejezetten troll stílusban:

Egy kacatra nem cserélném SE A SAMSUNGOM, SE A DROIDOT! Inkább kellene egy alkalmazás, ami megmutatja a sok birkának, hogy azért a pénzért milyen Droidot kaptak volna!

OMG OMG APPLE *-* Thanks NO! Go home apple and fck yourself! ^.^ We haven’t got any place to you at here!

Ez a legrosszabb játék amivel valaha játszottam. A pályák gagyik, az ellenségek súlyozása is sz@r.

Hát..ha valakinek olyan jól megy hogy megveszi a nagy Iphone6-ot az meg is érdemli gyakorlatilag vesz egy 2 magos telefont 1 gb rammal..ANNÓ 2011-be! a Galaxy S2 már verte ezt ! akkor miről is beszélünk ? Ios hadjuk már egy vicc! Soha nem kellene ez a SZAR csak azért húztam le hogy 1*-ot adjak neki(sajnos -5 nem lehet) +jól beírjam ide amit akartam !

appledroid

Az érdekesség a dologban, hogy ezt az alkalmazást nem az Apple fejlesztette, csak megvásárolták. Ugyanez az alkalmazás más néven már régóta szerepel a Google alkalmazás boltjában, és meglepő módon, átlagosan 4 csillagos értékelést adtak rá a felhasználók. Persze erre az alkalmazásra nem is repült rá több mint 10000 felhasználó, alig két és félezer ember értékelte csak.

droidtoios

Érdekes, hogy napok alatt ennyien repültek rá az Apple Androidos alkalmazására, és ilyen sokan vették a fáradtságot és trollkodták szét az értékeléseket. (Mi lesz vajon ha megjelenik Androidra az Apple Music App…) Nekünk mondjuk eszünkbe nem jutna az App Store-ban csak azért letölteni egy iOS-ről Androidra költöztető alkalmazást, hogy aztán egy csillagos értékelést nyomjunk rá, de úgy látszik különbözőek vagyunk. Az biztos, hogy a jelenlegi tendencia alapján nem kerül majd be az Apple alkalmazása a toplistába, de ettől függetlenül jó segítséget nyújthat sok Androidról iOS-re költöző felhasználónak. Ha esetleg valaki már használta a fenti alkalmazást megírhatná nekünk hozzászólásban, hogy mennyire könnyítette meg a költözést.

droidapp

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!