imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szokatlanul szórakoztató Apple reklám reggelre


Főszerepben a megjegyezhetetlen jelszavak és a Face ID-nek köszönhető villámgyors bejelentkezés. Mindez egy egészen jól eltalált, könnyed hangvételű, másfél perces videó keretei közt.

Az Apple rendelkezésére álló anyagi- és humánerőforrásokból azért illik tisztességesen megcsinált, minőségi reklámokkal előállni. Ez ugyan többségében sikerülni is szokott, ugyanakkor egyes videók hajlamosak elveszni a szépelgés tökéletesen érdektelen útvesztőiben.

Nem vitás, az Apple-nek inkább a tréfásabb hangvételű, könnyedebb stílus áll jól. Szerencsére ezúttal is ebből a kategóriából érkezett egy példány a vállalat YouTube csatornájára, amelyben a hosszú, bonyolult, megjegyezhetetlen jelszavak okozta stresszt helyezik kontrasztba a Face ID „elég csak ránézni“ megoldásával szemben. Reggeli napindítónak tökéletes.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!