imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szövegrészletek keresése Safariban, avagy a CMD+F kistestvére


Egy szót vagy mondatot szeretnél megtalálni az adott oldalon? Ne is keresd tovább a CMD+F parancsot, mutatjuk, hogyan kereshetsz úgy iPhone-on és iPaden, mintha a laptopon tennéd ugyanezt.

A CMD+F vagy CTRL+F billentyű kombináció széles körben ismert. Legyen egy kódrészletről, egy Safariban megnyitott PDF-ről vagy egy weboldal tartalmára: ezzel a módszerrel lehet a leggyorsabban rákeresni szövegrészletekre. Nos, ez a lehetőség iOS eszközökön is elérhető és még csak Smart Keyboard vagy Magic Keyboard sem szükséges hozzá.

Nyisd meg azt az oldalt, ahol keresni szeretnél és üsd be a felső rubrikába az adott kifejezést. A Safari kifogja listázni a korábbi kereséseket, illetve azokat a webhelyeket, amiket az előzmények alapján megjegyzett, illetve keresési javaslatokat is tesz. A lista legalsó eleme az Ezen az oldalon szekció. Ha erre ráböksz akkor a böngésző megkeresi az összes passzoló találatot, ezek között pedig alul a billentyűzet shortcut vonalán lehet navigálni.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!