imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Születésnapi akció: ingyenes iGO app!


Idén 10 éves a magyar NNG, akik az iGO app és más navigációs megoldások fejlesztéséről váltak ismertté. Ebből az alkalomból a cég 10 napra ingyenesen letölthetővé teszi az iGO Navigáció egy különleges kiadását SzülinApp néven, benne a legfrissebb Magyarország térképpel.

Az iGO Navigáció legelső verzióját 4 programozó fejlesztette ki egy kis budapesti lakásban – innen indult hódító útjára 2005-ben. Jelenleg 770 főnek ad munkát az egykori garázscég, s további 200 ember felvétele a cél 2015-ben. Az NNG jelenleg 8 országban tart fenn irodát, és globális szinten meghatározó szereplője a navigációs iparágnak. Több mint 30 autómárka modelljeiben működik iGO Navigáció, népautóktól kezdve luxus sportautókig minden kategóriában, a 20 milliót is meghaladja azoknak a felhasználóknak a száma világszerte, akiknek az NNG terméke mutatja az utat minden nap. A bejelentéssel kapcsolatban Balogh Péter, az NNG vezérigazgatója az alábbiakat mondta:

Számos nagy döntés, melyet az idő igazolt, álmatlan éjszakák, hogy merre haladjunk, és nem egy újratervezés – ez kellett ahhoz, hogy az elmúlt évtizedben plusz külső segítség nélkül, szédítő sebességgel fejlődhessünk. Mindazt, amit felépítettünk, itthoni szakemberekkel tettük. Büszke vagyok erre a csapatra, és mindarra, amit megvalósítottunk. Hogy első 10 évünket megünnepeljük, ajándékot adunk az országnak, ahonnan elértük a globális sikert. Jó utat hozzá, a miénk az volt!

iGO SzülinApp

A SzülinApp appot április 20-től tölthetjük majd le iPhone-ra az App Store-ból. Hogy véletlenül se feledkezzünk el a dátumról, feliratkozhatunk egy e-mailes értesítésre a cég weboldalán. Az alkalmazás ingyenesen tartalmazza majd az NNG legfrissebb, teljes Magyarországot lefedő térképét, több mint 120 ezer kilométer úttal, 6458 közigazgatási egységgel és 68 517 érdekes hellyel. A SzülinAppban lehetőségünk lesz offline navigációra is, vagyis a térkép az iPhone-unkon lesz, nem kell további internetkapcsolat hozzá.

iGO SzülinApp

Az app letöltésére április 29-ig lesz lehetőségünk, ezután törli azt a cég az App Store-ból. A SzülinApp természetesen utána is működőképes lesz, nem tartalmaz alkalmazáson belüli vásárlást (in-app purchase) és reklámokat sem, bár az App Store-ból való eltávolításból az is következik, hogy valószínűleg további frissítések sem érkeznek hozzá később. Ezen kívül az online funkciókat nyirbálták meg benne, vagyis például nem mutatja az aktuális forgalmi adatokat. Ettől függetlenül alapvető navigációra teljesen jól használható majd, főleg, hogy ingyenes lesz. Érdekesség még, hogy a SzülinApp a Google Play Store-ból is elérhető majd Androidra, vagyis az iGO hivatalosan is megjelenik erre a platformra.

• iGO SzülinApp weboldal

UPDATE: Eljött a nagy nap, a SzülinApp alkalmazás ide kattintva tölthető le az App Store-ból.

Forrás: NNG.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!