imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szuper MacBook Air reklámmal rukkolt elő a Microsoft


A Microsoft mostanában szeret Apple termékeket reklámozni, nemrég a hivatalos Skype oldalon érkezett egy MacBook Pro reklám, a mostani legújabb reklámjukban pedig a MacBook Airt népszerűsítik.

Az alábbi, két napja megjelent Microsoft reklám a Winter Wonderland vagyis a Téli Csodaország címet kapta, nem véletlenül, hiszen egy karácsonyi dal köré építették a reklámot. A reklám koncepciója szuper jó lett, mind az ének, mind a termékek összehasonlítása zseniális, többször is megnéztük-meghallgattuk az irodában. Nem is húzzuk az időt, tekerjétek fel a hangerőt és nézzétek meg inkább a videót!

Reméljük még sok-sok hasonlóan jó reklámot láthatunk a Microsoft marketing csapatától karácsonyig, de abban is biztosak vagyunk, hogy Valentin napra is hasonlóan élvezetes reklámokkal rukkolnak majd elő. Alig várjuk, már ez a fenti videó is rengeteg mosolyt csalt az arcunkra, és itt kell megjegyezzük, hogy megemeljük a kalapunkat a Microsoft előtt, hiszen ilyen jó reklámot már rég láttunk.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!