imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az októberi Keynote meghívói

Kövesd velünk az eseményeket!

Szuper realisztikus Steve Jobs figura érkezik


Steve Jobs irányítása alatt az Apple olyan termékeket alkotott, amik ikonikussá váltak, miközben a megálmodó maga is ikonná vált. A most következő játékfigura félelmetesen realisztikusan adja vissza a régi idők hangulatát.

Az iPhone és az iPod olyan termékek, amiket az emberek korosztálytól függetlenül könnyen felismernek. Steve Jobs megszállottja volt az olyan innovációknak, amelyek változást hoznak a világban. Prezentációinak mindig is különleges atmoszférája volt, ami mára részben eltávozása, részben a szivárogtatások miatt megváltozott.

 

A DAM Toys az egykori CEO és társalapító nagysága előtt tisztelegve bemutatott egy 1:6-hoz méretarányos, félelmetes pontossággal kidolgozott játékfigurát kiegészítőkkel. Természetesen nem maradhatott el a jellegzetes szemüveg, az egyszínű fekete garbó, a tornacipő és a farmer sem. A csomag része a cserélhető kézfejek, amikkel az ismert kézmozdulatok és testtartások is megelevenednek. Illetve a bőrfotel, a kör asztal és a Mac sem maradhatott el.

A gyártó weboldalán egyelőre se árat, se megjelenési dátumot nem találtunk, addig is be kell érnünk az olcsó, kínai bólogatós babával.

Forrás: Cult of Mac

Te is élsz-halsz az Apple-ös relikviákért és különlegességekért? Egy francia művész nem mindennapi módon hasznosított újra régi, megunt Mac gépeket. A Macintosh Classicból ágaskodó Bonsai fa az egyik kedvencünk.

Kifutó MacBook Pro modellek

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!