imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szuper realisztikus Steve Jobs figura érkezik


Steve Jobs irányítása alatt az Apple olyan termékeket alkotott, amik ikonikussá váltak, miközben a megálmodó maga is ikonná vált. A most következő játékfigura félelmetesen realisztikusan adja vissza a régi idők hangulatát.

Az iPhone és az iPod olyan termékek, amiket az emberek korosztálytól függetlenül könnyen felismernek. Steve Jobs megszállottja volt az olyan innovációknak, amelyek változást hoznak a világban. Prezentációinak mindig is különleges atmoszférája volt, ami mára részben eltávozása, részben a szivárogtatások miatt megváltozott.

 

A DAM Toys az egykori CEO és társalapító nagysága előtt tisztelegve bemutatott egy 1:6-hoz méretarányos, félelmetes pontossággal kidolgozott játékfigurát kiegészítőkkel. Természetesen nem maradhatott el a jellegzetes szemüveg, az egyszínű fekete garbó, a tornacipő és a farmer sem. A csomag része a cserélhető kézfejek, amikkel az ismert kézmozdulatok és testtartások is megelevenednek. Illetve a bőrfotel, a kör asztal és a Mac sem maradhatott el.

A gyártó weboldalán egyelőre se árat, se megjelenési dátumot nem találtunk, addig is be kell érnünk az olcsó, kínai bólogatós babával.

Forrás: Cult of Mac

Te is élsz-halsz az Apple-ös relikviákért és különlegességekért? Egy francia művész nem mindennapi módon hasznosított újra régi, megunt Mac gépeket. A Macintosh Classicból ágaskodó Bonsai fa az egyik kedvencünk.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!