imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szuper videók érkeztek a Beats-től


Új videók érkeztek a Beats-től. A szokásos marketing maszlagot mellőzve ezek a kisfilmek mindenki számára érdekesek lehetnek. Sport, zene vagy épp fiatalos életérzés – a Beats by Dr. Dre mindenkinek szól.

Néha meg is feledkezem róla, hogy ránézzek, mi újság mostanában a Beats háza táján, és bizony, mióta az Apple martalékába került a cég, tolják a videókat, de rendesen. Úgy értem azokat a videókat, amiket szívesen meg is nézel, mert informatívak, pörgősek, érdekesek – nem pedig egyszerű reklámanyagok. Ha valamit, ezt biztosan sikerült megörökölnie a Beats-nek az Apple-től.

Van itt minden, NBA-n keresztül, európai futball sztárokig, francia művészeken át az amerikai rap világig mindenféle náció és stílusirányzat képviselteti magát, a Beats by Dr. Dre mindenkihez szól. Nem is tudok elképzelni annál nagyobb rizikót, mikor egy cég társadalmi kezdeményezések mellé áll, kiáll a sokszínűség és az egymás elfogadása mellett – ettől válik a szememben igazán menő cégnek a Beats.

Mert tök mindegy, hogy ki vagy és hogy honnan jöttél, mi az identitásod. Ugyanolyan értékes vagy, mint bárki más. Vajon honnan máshonnan is származtatható ez az életérzés, mint Párizsból, a művészet fellegvárából? A fenti videó szerint egy fiatal francia réteg próbálja felkorbácsolni az állóvizet – és mint látszik, piszkosul büszkék arra, hogy franciák, arra meg még inkább, hogy egy olyan pezsgő városban élnek, mint Párizs.

A Marseille-i rapper, SCH a város nem épp barátságos körzetéből származik: mocsok, bűnözés és panelrengeteg. Aki igazán mélyről jövő európai gettó zenére vágyik, annak az ő stílusa biztosan megnyerő lesz. Plusz a francia nyelv sajátossága is egy kellemes miliőt varázsol ennek a világnak, főleg ha valaki érti is a francia szöveget.

Kosárlabda és futball, tömött lelátók, jókedvű drukkerek és igen, a Seven Nation Army – The White Stripes című számának legendás rigmusa, amit szurkolók ezrei dúdolnak jókedvükben. Azt hiszem, már csak a zene miatt is ütősek lettek az alábbi Be Heard kampányvideók, amiben láthatjuk David Alaba futball csillagot, illetve az NBA éllovasait, köztük LeBron Jamest és Kevin Durantet. Róluk egyébként egyesével és készültek rövidebb spotok.

A Beats sportolásra alkalmas termékével, a Powebeats családdal legelőször külföldi gördeszkás videókban találkoztam, aztán ez az őrület hazánkban is hamar megjelent, harmadik szériáját pedig nemrég mi is kipróbáltuk. Azt hiszem az alábbi, profi gördeszkásokat felvonultató anyag önmagáért beszél: aki ilyennel rendelkezik, az pontosan tudja, miért zseniálisak ezek a fülhallgatók, aki pedig még nem találkozott vele, az mindenképp próbálja ki.

Végezetül pedig a Beats legfrissebb videója, főszerepben Big Boi-val, az atlantai hip hop kemény magjának egyik énekesével, aki visszatért a gyökerekhez, hogy kamerák előtt mesélje el egy zenekultúra kicsírázásának történetét. Bár az ő zenei stílusának nem vagyok nagy kedvelője, mindig is csodáltam, ahogy ezek a srácok a semmiből lettek dollár milliomos zenészek, óriási tisztelet nekik és a Beats-nek, hogy eljuttatják mások számára is ezeket a sztorikat.

 

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!