imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Találd ki, melyik gyártó új telefonjáról felejtették le a jack csatlakozót?!


Annyit segítek, hogy egészen idáig ezért gúnyolta az Apple-t, még külön reklámot is forgattak hozzá. Kitalálod?

Legyünk objektívek. 2016-ot írunk, nyár van. Ekkor már elég megbízható forrásoktól lehetett hallani a pletykát, hogy az Apple talán a szeptemberben érkező iPhone 7-ről lehagyja a jack csatlakozót.

2016. augusztus 2., New York. A Samsung marketingért felelős alelnöke, Justin Denison kiáll a színpadra és bemutatja a bombasikernek induló Galaxy Note 7-et. Eközben pedig feltesz egy emlékezetes költői kérdést az új készülékről a közönségnek:

  • Akarjátok tudni, mivel érkezik még?
  • Jack csatlakozóval! Csak mondom – üti is le egyből a magaslabdát.

2018. július 20. Ugyanez a vállalat kitesz egy videót YouTube csatornájára Dongle címen. A várakozásokkal ellentétben azonban nem a saját termékét reklámozza benne, hanem viccet csinál a vetélytárs akkori csúcsmodelljéből, az iPhone X-ből, amiért azon nincs jack csatlakozó.

2018. december 10. A Samsung bemutatja legújabb készülékét, a kínai piacra szánt Galaxy A8s-t. Mutatom:

Ízlelgessétek, elemezgessétek!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!