imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Találkozzunk vasárnap a Corvin Plazában


Koncertek, ünnepi akciók és nyereményjáték vár azokra, akik csatlakoznak hozzánk most vasárnap a Corvin Plazában. Emellett pedig megismerhetik, milyen társadalmi ügy mellé állt az iSTYLE.

Hiszünk benne, hogy az Apple termékei sokat segíthetnek a fogyatékkal élők életminőségének javításában – számos akadálymentesítő funkcióival, felhasználóbarát alkalmazással igyekeznek a lehető legtöbb igényt kiszolgálni. Nem véletlen, hogy többször is díjazták már az Apple-t akár a látás- vagy mozgássérültek, akár az értelmi fogyatékkal élők megsegítésére irányuló kezdeményezései miatt.

A SUHANJ! Alapítvány 2010 óta osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Mint Apple Premium Reseller, mi is rendkívül fontosnak tartjuk ezt az ügyet, és szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy hazánkban is egyre több lehetőséghez jussanak a hátrányos helyzetűek. Éppen ezért, nagy örömmel jelenthetjük be, hogy a fogyatékkal élők sportolását segítő SUHANJ! Alapítvány és az iSTYLE együttműködésre lépett!

Terméktámogatásunknak köszönhetően az iPad segítheti a gyakorlatok szemléletes bemutatását az oktatás során. A hangszórók remekül használhatók az év szinte minden napján nyitva tartó SUHANJ! Fitness csoportos edzésein. Az Apple Watch segíti a látássérült és kerekesszékes sportolók felkészülését, míg a MacBook hazánk első teljesen akadálymentes és integratív edzőtermében a beléptető rendszer működtetését, valamint az alapítványi munkatársak munkáját támogatja a jövőben.

Az együttműködés megünneplésére szerveztünk velük egy szuper rendezvényt december 9-ére, azaz most vasárnapra az iSTYLE Corvin Plazában található üzletébe, ahová téged is nagy szeretettel várunk.

A program 15 órakor kezdődik, a színpadon pedig Tóth Gabi és Lotfi Begi, Szakács Gergő (Follow the Flow), a Fanglers és Wolf Kati koncertjeit hallhatjátok majd. A rendezvény házigazdája Kiss Orsi lesz.

A koncertek között mutatkozik majd be a SUHANJ! Alapítvány, de az iSTYLE marketingesei nagyban dolgoznak a koncertek közötti nyereményjátékon is, ahol 1db iPhone XR kerül kisorsolásra. Meg valami édesség, amiben állítólag lesz alma is…

Röviden:

  • Megismerkedhetsz egy egyedülálló alapítvánnyal, amely több száz fogyatékkal élő mindennapjait teszi jobbá.
  • Hallgathatod a koncerteket.
  • Találkozhatsz a sztárokkal.
  • Akár egy iPhone XR friss tulajdonosaként térhetsz haza!

Mi kell még? Találkozzunk vasárnap!

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!