imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tanulmányi kiránduláson jöhet egy új termékbemutató?


A meghívókból sok minden nem derül ki, de a március 27-i oktatás-központú rendezvény most másfél hétig sok Apple rajongó fantáziáját megmozgatja majd.

Arra kelt pár újságíró az USA-ban ma reggel (illetve kapta az ebédje mellé az értesítést Nagy Britanniában), hogy az Apple egy tanulmányi kirándulásra invitálja őket Chicacóba, március 27-én.

A meghívó elég szűkszavú, azonban mára annyi pletyka kering termékfrissítések körül, és annyian vártak valami tavaszi extra bemutatót, hogy mi is azt gondoljuk: azért a tanulmányi túra végén csak lesz “még egy dolog”.

Hogy mi, arról tényleg mindenki csak tippelget a sajtóban. Olvashatunk egy ideje megbízhatatlan oldalakon új iPhone SE-ről, Ming-Chi Kuótól MacBook Air frissítésről, de lassan itt az ideje az AirPower megjelenésének is.

Ami talán jobban beleillik az iskolaprogramba, az az iPad vonal, itt egy 9,7 inches iPadről szólnak pletykák. Akik pedig még inkább bele akarnak kapaszkodni a kevés információba, azok a kézzel rajzolt Apple logó miatt egy új Apple Pencilt vizionálnak. Szóval keveset tudunk, de sokat remélünk, és nagyon várjuk a március 27-i keddet.

Az Apple egyébként 2012 januárjában tartott utoljára hasonlóan oktatás-központú rendezvényt, akkor az iBooks 2, az iBooks Author került bemutatásra, valamint az iPadre érkezett az iTunes U egy újabb verziója.

Forrás: The Verge

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!