imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tavaszi színekkel bővült a B&O PLAY termékpaletta


Mostantól hivatalosan is itt a tavasz: több közkedvelt B&O PLAY termék is új színváltozatot kapott.

A B&O PLAY kiadta új, tavaszi/nyári kollekcióját, aminek keretein belül több termékük is meglehetősen extravagáns, mégis divatos színeket kapott. A dán cég látszik, hogy nagyon ért a divathoz, a színpalettát a legfrissebb öltözködési trendekhez és árnyalatokhoz igazították, különös figyelmet szentelve annak, hogy a színek az általuk felhasznált magas minőségű anyagokkal is tökéletesen harmonizáljanak. A következő termékek frissültek:

Beoplay H4 fejhallgató

Kiváló hangzás, eszelősen szép formaterv és szerethetőség jellemzi az egyik legjobb ár/érték arányú vezeték nélküli B&O PLAY fejhallgatót. A H4-et mi is nemrégiben teszteltük, de akkor még csak egyféle, szürke (charcoal grey) színben volt érhető. Most azonban vége a szürkeségnek, a fejhallgató megérkezett világosbarna (sand gray) és narancs színekben is (tangerine gray). Ez utóbbi annyira vagányra sikerült, hogy rögtön belopta magát a szívünkbe. Ha valaki az extrémebb összeállításokat kedveli, akkor érdemes élőben is szemügyre vennie.

H4

Beoplay H5 fülhallgató

A remek dizájn itt is alap, na meg a rendkívül szép, könnyen személyre szabható hangzás. A vezeték nélküli kialakítás egész napos kényelmes viselést tesz lehetővé, ha pedig lemerülne a füles, egy zseniális, az Apple Watch-éhoz nagyon hasonló töltőmegoldással lehelhetünk bele újra életet. Színek terén eddig sem volt hiány, mostantól viszont a rózsaszín, a fekete és a zöld ki árnyalatok mellett egy szürke fejrészű, világosbarna kábelű elegáns verzió is megvásárolható. Tesztünket itt olvashatjátok a termékről.

H5

Beoplay A1 hordozható hangszóró

Handrás tesztjében röviden csak így jellemezte a terméket:

Az A1 a legszebb Bluetooth-os kihangosító amit valaha láttam!

Ezzel nem is vitatkoznánk, tényleg elképesztő, hogy egy hordozható hangszóró hogyan nézhet ki ennyire jól. A cseppáló ház és a 24 órás üzemidő csak hab a tortán, a lényeg a hangzásban rejlik. Merthogy akármilyen apró is az A1, a 360 fokos hangzás, az mérethez képest meglepően erős basszusok és a nagy teljesítmény mindenkit meglep, aki még nem találkozott a termékkel élőben. Mostantól pedig az ezüst, a piros, a zöld és a fekete színek mellett vagány narancs (tangerine red), világosbarna (sand stone) és szürke (charcoal sand) árnyalatokban is megvásárolható lett a készülék.

A1

Beoplay A2 Active hordozható Buletooth hangrendszer

Végül pedig a az A2 por- és cseppálló utódja kapott új színeket. A nagy teljesítményű hordozható hangrendszer strapabíró kialakításának köszönhetően már a legcudarabb körülmények között is ámulatba ejtheti fülünket. A hangzásért a True360 technológia felelős, ami a 360 fokos zenehallgatáson kívül, akár 24 órán keresztül tartó folyamatos lejátszást is biztosít. Ha kedvet kaptál a termékhez, olvasd el tesztünket, és már most kezdj el gondolkodni, hogy a kavicsszürke, az ezüst, vagy a frissen megjelent sötétszürke (charcoal sand) árnyalatot vinnéd haza inkább.

A2
iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!