imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple 10 éve az AIDS elleni küzdelem élén

Te is harcolhatsz az AIDS ellen


December 1-jén van az AIDS világnapja, az Apple pedig egy sokéves hagyományt követve teszi lehetővé termékein keresztül, hogy bárki hozzájárulhasson az AIDS elleni küzdelemhez.

Idén tizedik éve már, hogy az Apple “(RED)” termékeken keresztül próbálja felhívni a figyelmet az AIDS-re. A kezdeményezés célja, hogy egy olyan generáció jöjjön létre, amely teljesen mentes a világ legpusztítóbb kóros megbetegedésétől. A cupertinói cég élenjáró a kezdeményezésben, a globális összefogás legnagyobb résztvevője.

(RED) Mac Pro

A (RED) kezdeményezéssel vállalt partnerségünk tíz éve alatt tanácsadással, teszteléssel és ami a legfontosabb, olyan gyógyszerekkel tudtuk segíteni az AIDS megfékezését, amelyek megakadályozzák a HIV-vírus átterjedését az anyáról a magzatra. Minden termék megvásárlása közelebb visz bennünket egy AIDS-mentes nemzedék születéséhez. Segíts te is, hogy jobb hely legyen a világ.

– áll az Apple oldalán.

Bárki segíthet azzal, hogy olyan piros színű termékeket vásárol, amik (RED) logóval ellátottak. A választék széles, az Apple palettáján megtalálhatóak például audió eszközök, tokok, Apple Watch szíj, iPod stb. Idén már az App Store is pirosba borult.

iPod (RED) kiadás

Négy új termékkel frissült a felhozatal:

  • iPhone 7 Smart Battery Case
  • iPhone SE tok
  • Vezetéknélküli Beats Solo 3 fejhallgató
  • Pill+ Portable kihangosító

Ha megvásárolsz egy ilyen terméket, akkor az Apple az árának egy részét a Global Fund alapítványnak utalja, amelyet 100%-ban a HIV és AIDS elleni kampányra fordítanak. Ezzel a kezdeményezéssel napról napra kevesebb gyermek születik fertőzötten és egy dollárnyi segítségből például 3 napra elegendő életmentő gyógyszer is kijöhet.

Az élet a legnagyobb ajándék, amit kaphatunk. Köszönhetően a (RED) kampány szemléletének és elköteleződésének, egy AIDS-től mentes generációt tűztünk ki célul. Jobb hellyé szeretnénk tenni a világot, ezért fontos nekünk ennyire ez a mozgalom.

– mondta Tim Cook, az Apple CEO-ja.

Apple termékek a HIV és AIDS ellen

Holnaptól egészen december 6-ig az Apple Store-okban történő Apple Pay tranzakciók után az Apple 1 dollárt adományoz az alapítványnak maximum 1 millió dolláros felső korláttal. Illetve a Bank of America ugyanígy jár el, ha Apple Pay-jel vásárol valaki, szintén maximum 1 millió dollárig.

Az elmúlt 10 évben 70 millió ember életét befolyásolta ez a kezdeményezés. A program kezdetekor évente 1200 beteg újszülött volt, az UNAIDS felmérése szerint 2020-ra ez a szám nulla lesz. Ha a jelenlegi ütemben haladnak tovább a prevenciók és a kutatások, akkor az emberiségnek 2030-ra végleg sikerül majd legyőznie a betegséget.

Forrás: Apple

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!