imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Te mekkora iPhone 6-ot vennél?


Egy nemrég megjelent piackutatás alapján az összes okostelefon-vásárló majdnem fele iPhone-t választana a következő telefonjának, vagyis az iPhone 6-ról szóló pletykák elég magasan tartják az érdeklődés szintjét az Apple telefonja iránt, legalábbis a RBC Capital Markets piackutató cég szerint.

A megkérdezettek 49,4%-a venne iPhone-t következő telefonnak, de a Samsung Galaxy is előkelő helyen végzett a maga 37%-ával. Tőlük jóval lemaradva jön a Microsoft/Nokia 2,5%-kal, és a Blackberry szinte már ki sem mutatható a maga 0,9%-ával. A megkérdezettek egyébként 74%-a mondta azt, hogy tudatában van annak, hogy idén megérkezhet az iPhone 6.

Milyen iPhone 6-ot vennének az emberek?

A válaszadók ráadásul nem csak hogy nagyobb telefont szeretnének, de hajlandóak többet is fizetni érte, az 5,5″-es változatért akár 100 dollárral (vagyis ha az európai árakat nézzük kb. bruttó 30 ezer forinttal). Az elemzők szerint az iPhone 6 megjelenése akár 15-20%-os növekedést is produkálhat az eladásokban a korábbi modellekhez képest. Hogy mi lesz az iPhone 6-ban, hogy fog kinézni, arról rengeteg pletyka szól, de Eddy Cue sem csillapította túlzottan a kedélyeket, amikor azt mondta, az utóbbi 25 év legjobb termékvonala érkezik idén az Apple-től.

Nagyon kíváncsiak vagyunk az iMagazin olvasóinak a véleményére is! Te mekkora iPhone-t vennél következő telefonnak? Szavazz!


Forrás: MacRumors.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!