imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Te mennyit adnál egy privát látogatásért az Apple cupertinói kampuszán?


Nemes ügy mögé állt be ismételten az Apple, most egészen pontosan Luca Maestri, a vállalat negyedéves jelentéseiből már jól ismert pénzügyi igazgatója.

A Charitybuzz aukciós oldallal karöltve kalapács alá kerül egy ebéd az Apple CFO-jával, valamint egy privát túra az Apple főhadiszállásán Cupertinóban. Az akcióval a vállalat az Andrea Bocelli Foundationt támogatja, ezzel segítve hátrányos helyzetű személyeken, családokon és közösségeken. A deal részeként bárki licitálhat a háromszemélyes ebédre és kb. egyórás privát túrára az Apple központjában.

Jelenleg 13 000 dollárnál (közel 4 millió forint) áll a licit, amibe még bárki beszállhat december 5-ig. Figyelembe véve, hogy az aukció megnyerésével igazodnia kell az Maestri időbeosztásához, az utazást Cupertinóba magának kell finanszíroznia és még jól át is világítják a nyertes párt belépéskor.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy hasonló kezdeményezés mögé áll be a vállalat, az elmúlt évek során Tim Cook is már vezényelt le ebédet és túrát a jó ügy érdekében, akkor 680 000 dollárt gyűjtve a Robert F. Kennedy Center for Justice and Human Rights szervezetnek.

Forrás: Charitbuzz

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!