imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Te mit hallgattál 2019-ben?


Elérkezett az év utolsó hónapja, ilyenkor pedig szeretünk visszatekinteni az elmúlt 11-12 hónap történéseire. Most az elmúlt év meghallgatott dallamaira koncentrálunk, ugyanis az Apple Music és a Spotify is készült egy kis összefoglalóval.

Ilyenkor mindenki imád hasonló válogatásokat posztolni, így megmutatom, miként tudod megosztani a saját listád. Az Apple Music Replay és a Spotify Wrapped is megérkezett, mindkettő látványos listákban, összefoglalókban, statisztikákban mutatja be, milyen volt 2019 a füleid számára. Fontos hozzátennem, hogy mindkettő az előfizetők számára elérhető, hisz anélkül egyik appnak sincs túl sok hivatalos információja rólad.

Apple Music Replay

A Spotify megoldásával ellentétben az Apple összeállítása idén érhető el először, így ez minden felhasználó számára újdonság lesz. Persze erre korábban is voltak egyéb megoldások, most azonban az Apple magára vállalta a feladatot, és elkészíti nekünk, ha szeretnénk. Mutatom, mit kell tenned:

  1. Kattints ide (bármilyen készüléken)
  2. Nyomj a “Get Your Replay Mix” gombra
  3. Jelentkezz be az Apple ID-d segítségével
  4. Csekkold a statisztikát

A következő listákat láthatod itt:

  • Hány órányi zenét hallgattál
  • Melyek a leghallgatottabb zenéid
  • Melyek a leghallgatottabb albumaid
  • Kik a kedvenc előadóid

És természetesen az oldal alján lehetőséged van megosztani mindezt Facebookon, Twitteren vagy e-mailben.

Spotify Wrapped

A Spotify évek óta készít hasonló év végi színeseket, ennek köszönhetően az ő összefoglalójuk sokkal összetettebb, átfogóbb, mint az Apple megoldása. Ráadásul az appból, azonnal elérhető. Van, hogy egyből a Kezdőlapon elérhető, ha esetleg mégsem, akkor a Keresés fülön, az Összes böngészése résznél biztosan.

Itt csak kattints a kis fotóra, vidd végig a folyamatot és már el is érheted a 2019-re vonatkozó teljes statisztikád. Sőt, nem csak a 2019-est, de akár a teljes évtizedre vonatkozóan láthatsz adatokat arról, melyik évben hány percet töltöttél el zenehallgatással, vagy azt, kinek a dallamait kedvelted leginkább az elmúlt években.

Nálad ki lett az idei év győztese?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!