imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Téli hangulatú háttérképek iPhone-ra, iPadre és Macre


Imádjuk az Apple gyári háttérképeit, ahogy a hasonló stílusú képválogatásokat is. Ha unod már az iPhone-od vagy iPaded zárolási képernyőjét, vagy beújítanád a Maced dekstopját, akkor ezek közül a retina felbontású képek közül csemegézhetsz.

A kék, a fehér és a zöld színkombináció az évnek ebben a szakaszában igencsak aktuális, kivéve, ha épp nem egy egzotikus szigeten nyaralsz, elmenekülve a téli időjárás elől. Az alábbi háttérképek pedig abszolút magukba foglalják az év ezen időszakának minden szépségét és csodáját.

Ha te is kedvelője vagy ennek a hangulatnak, akkor itt szuper, nagy felbontású képeket találsz. A képek 3 méretben érhetőek el iPhone-ra, iPadre és Macre. Az iPhone-os levágás univerzális (iPhone X méret, de gond nélkül passzol más képarányú készülékeken is).

Forrás: iDownloadblog

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!