imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Teljesen megújult iPad érkezhet jövőre


Megújult külsővel és az iPhone X-től örökölt funkciókkal erősítő új iPad kerülhet bemutatásra 2018-ban.

Közvetlenül az AR-szemüvegről szóló információk után, Mark Gurman újabb híreket hozott, melyek egy jövőre bemutatott, redesignolt, high-end iPadről szólnak, mely megörökölné az új iPhone X külső és belső tulajodonságainak egy részét.

A 2010 óta az Apple termékpalettáján szereplő táblagép időnként kap egy nagyobb vérfrissítést, talán ennek is köszönhető, hogy az utolsó félévben kifejezetten jól teljesített.

A mostani hír egy 10,5”-es iPad Próhoz hasonló méretű modellről szól, mely ugyan nagy valószínűséggel OLED kijelzőt nem kapna, azonban a Touch ID-t felváltaná benne a Face ID. Ezzel pedig a Home gomb is lapátra kerülne.

Bár az idén júniusban kiadott 10,5”-es Prók káváját már sikerült lecsökkenteni, Home gomb nélkül megnyílhatna az út az edge-to-edge kijelző beépítéséhez az Apple táblagépeibe is. Erről néhány hete már született egy nem hivatalos koncepció. A feltunningolt készülékhez egy megújult Apple Pencil is járna, mely szintén fejlesztés alatt áll.

Arról azonban Gurman riporjában nem esik szó, hogy mi lesz az iPhone X kamera szigetével, hogyan kerül majd bépítésre az iPadekbe, mint ahogy arra sem derül fényt, hogy üveg borítással érkeznének-e a készülékek, és ezzel együtt a vezeték nélküli töltés időszaka a táblagépek közt is beköszöntene-e.

Szintén kérdés még a csepp vagy vízállóság, de persze a legnagyobb kérdőjel, a mikor. A Bloomberg legkorábban 2018 őszére jósolja a készülékek bemutatásását, tekintettel arra, hogy már az iPhone X gyártásánál is előfordultak kisebb fennakadások.

Forrás: Bloomberg, the Verge

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!