imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple Watch

Térkép navigáció kikapcsolása Apple Watchon


Az Apple Watchot ezer féle módon szabhatjuk személyre. Ezek közül az egyik a Térkép navigáció kikapcsolása, így nem válik az órádból miniatürizált térkép.

Mielőtt még brutálisan rárontanál a most következő beállításra, szeretném egy kicsit méltatni az Apple Watch ezen funkcióját. Annak ellenére, hogy a régebbi Apple Watchokon sok minden lassúcska, nem működik vagy egyszerűen az Apple nem támogat bizonyos funkciókat, a térképes navigáció hibátlanul, gyorsan teszi a dolgát.

Lépésről lépésre vezet, és az új információk csepegtetése közt megpöccinti a felhasználó csuklóját, úgy mintha értesítést kapott volna. Ez egyébként gyalogos közlekedésnél kifejezetten jó, nem kell telefonnal a kezünkben járkálni, a hideg téli időszakokban különösen előnyös. Ugyanakkor vannak olyan helyzetek is, amikor amúgy is előttünk van a navigáció, például vezetés közben: ekkor érdemes kikapcsolni az Apple Watch ezen extra funkcióját.

Ahhoz, hogy ezt megtedd nem is kell mást, mint a szokásos módon megkeresni a Wach alkalmazást az iPhone-odon. Ezt követően görgess le a Térkép menüponthoz, és deaktiváld az értesítést. Miután ezt a kapcsolót kikapcsolod, az Appel Watchon azonnal megszűnik a navigálás, tehát nem csak a rezgést és a hangértesítést kapcsoljuk ki ezzel.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!