imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Tervezd meg az esküvőd vagy kezdj új üzletbe egyetlen eszközzel


Általánosabb élethelyzetekben mutatja meg az Apple, mire lehetsz képes az iPad Próval. Esküvőszervezés, utazás, videókészítés, új üzlet indítása. Mindezt egyetlen eszközzel.

Az Apple legújabb videócsokrából nem maradhatott ki egy újabb adag iPad Pro promó sem. Ezúttal szerintem kifejezetten jóra sikerült: kicsivel általánosabb élethelyzeteket mutatnak be, és egyre jobbak a felhasználási ötletek. Jó promó ez persze a benne szereplő appoknak is, de nekem az az érzésem: Cupertinóban rengeteg agyalnak rajta, hogy a saját életük hogyan alakul.

Tervezd meg az esküvőd

A Pinterestes kezdés szerintem sok nőnek már amúgy is alap, valószínűleg még a nagy ő megtalálása előtt is akad már pár fehér ruhás kép. Jó, talán a Procreate app az elején nem épp az átlagós felhasználók legjobb barátja, mert nem fog azonnal menni, de a Trello (projektmenedzsment app) használata egy olyan komplex projekthez, mint a világraszóló esküvőd, kifejezetten jó ötlet! Mint, ahogy a meditációs app (Calm) is a felesleges túlizgulás helyett:

Kezdj bele új üzletbe

Sokaknak van olyan tuti üzleti ötlete, amit nem mer megosztani másokkal, mert akkora aranybányának gondolja, hogy úgyis lenyúlják. Ne menjünk bele, hogy ez mekkora ostobaság, inkább fókuszáljunk az iPad Próra: a kezdeti ötlettől az első vevőszerzésig mindent meg tudnak valósítani tabletjükön. Igaz, én a rajztehetséggel és kreatív tapasztalattal nem rendelkező olvasóinkat nem buzdítanám a céges logó saját megrajzolására, de igazából ha van időd és kedved megtanulni a felsorolt szoftvereket, az egész mehet egyedül:

Társ az utazásban

Az Apple ebben a gyűjtésben arra is gondolt, hogy egy utazás alatt mi mindenre tudod hazsnálni az iPad Prót. Ebben a videóban a többihez képest inkább natív appokat mutatnak: Notesban tervezel, rajzolsz, és Mapsben keresed meg előre a látványosságokat, ami elég élteszerű. Mint ahogy az is, hogy a repülőn játszol, színezel, olvasol vagy filmet nézel, szóval elfoglalod magad:

Készíts videót, szerezz zenét

Kicsit rövidebben az utolsó kettőről. Ezek ugyan ugyanolyan érdekesebb, de szűkebb réteget szólítanak meg: a kezdő videókészítőket és zenészeket. Számukra kifejezetten hasznos lehet, hogy mire képes egyetlen eszköz:

A végére pedig csak egy kis életérzés. Élet az iPaddel:

Te melyik appot használod a fentiek közül?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!