imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tévés sorozatot vásárolt fel az Apple az Apple Music-hoz


Az Apple a tegnapi napon ismertette a 2016-os harmadik pénzügyi negyedév számait. Bár maradt a csökkenő tendencia, korántsem olyan erős, mint azt várták. Sőt, a szolgáltatások rakétaként lőttek ki, és még hol vannak a Pokemon GO-ból származó bevételek. Ha ez így megy tovább, akkor az Apple-nek csak a szolgáltatás részlege simán bekerülne a Fortune100 céges listájára, ami egészen elképesztő. Most az Apple Music-ot erősítik tovább: a hírek szerint egy komplett sorozatot vásároltak, aminek az új részeit csak az Apple zenei szolgáltatásán keresztül lehet majd streamelni.

Bár már saját gyártású sorozatot is tervez az Apple, és keresik hozzá a megfelelő embereket, kicsit elébe mentek az egésznek, és a hírek szerint egész egyszerűen megvették a Carpool Karaoke streamelési jogát. Az angol komikus, színész, producer és tévés műsorvezető, James Cordan műsora a CBS csatornán futó The Late Late Show with James Corden része volt. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva az emberek imádják azokat a műsorokat, ahol a fellépők – változó minőségben – énekelnek. James Cordan forgatott egyet a bevett sémán: végy egy zenészt és/vagy hírességet, vidd el őket 10-15 percre kocsikázni, beszélgessetek egy kicsit, de főleg a rádióra vagy csak úgy karaokézzatok.

A bejátszott géphangok (taps, huhogás, lelkesedés) a spontaneitást erősítik, ahogy az is, ahogy a fenti videóban Cordan egyszerűen elveszi Jennifer Lopez rozéarany iPhone 6s Plus telefonját, hogy mindenféle kínos üzeneteket írjon Leonardo DiCapriónak. Hát ki nem hagyná ezt? Persze ha túltesszük magunkat a showbiznisz szokásos olcsó húzásain, akkor el kell ismerni: az angol műsorvezető valóban világsztárokat tudott a kocsijába ültetni: J-Lo, Selena Gomez, Sia, Adele, Justin Bieber, Red Hot Chili Peppers, Stevie Wonder vagy épp Michelle Obama First Lady. Utóbbi útját Missy Elliott énekesnővel 32 millióan nézték. Az Apple összesen 16 új rész streamelési jogát vásárolta meg.

Imádjuk a zenét, és a Carpool Karaoke a zenét egyedi és humoros módon ünnepli, úgy, hogy minden korosztályhoz szól. Tökéletesen passzol az Apple Music-hoz, előfizetőink így exkluzív hozzáférést kapnak a kedvenc művészük vagy hírességük autóútjához.

– mondta Eddy Cue, az Apple internetes szoftverekért és szolgáltatásokért felelős alelnöke.

Nagyon örülönk és izgalommal tölt el minket, hogy partnerségre léptünk az Apple Music-kal, és a Carpool Karaoke új darabjait ott mutathatjuk be. A Carpool öröme abból az intim helyzetből fakad, hogy közelről láthatjuk az utasaink szeretetét a zene iránt. Az Apple Music-kal ezt még jobban meg tudjuk mutatni a nézőknek.

– így Ben Winston, a Late Late Show producere.

Az üzletet az Apple részéről Eddy Cue, Jimmy Iovine és Robert Kondrk hozta tető alá. Az Apple Music-nak már több mint 15 millió fizetős felhasználója van.

Forrás: Variety via MacStories

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!