imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

The Carbonfools videóinterjú


A Carbonfools csütörtök esti szigetes koncertje előtt beszélgettünk a zenekar 3 tagjával, Fehér Balázzsal, DJ Titusszal és Miklós Milánnal. Szó esett az iTunes és a Spotify szerepéről a zenekar életében, DJ Titusz pedig kedvenc iPad szintetizátoráról mesélt.

A zenekar a fesztiválszezont természetesen turnézással töltötte, de nem csak hazai színtéren számíthatunk a jelenlétükre, hiszen több külföldi koncert és kiadvány is előkészületben van. A Sziget fesztivál csütörtök estéjén tartott előadás pedig újabb bizonyítékul szolgált a közönségnek, hogy a Carbonfools még egy ilyen sűrű időszak kellős közepén is profi, a világ minden színpadán helytálló produkcióra képes.

iMagazin – Sziget – Carbonfools from iSTYLE TV on Vimeo.

Az interjúban beszéltünk az új videóklipjükről, az Easter Songról is, amit egyébként mindenkinek érdemes megnézni, mert Emil Goodman közreműködésével készült és ennek megfelelően igazán hangulatosra sikerült.

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!