imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook: Az Apple Pencil messze nem stylus


Az Apple-vezér Glasgowban tett látogatása során beszélt Steve Jobs hagyatékáról, a migrációról és egyéb témákról.

Tim Cook a University of Glasgow tiszteletbeli diplomája átvétele kapcsán tartott beszélgetés során kitért néhány olyan kérdésre is, amire általában nem szoktak az Apple dolgozói. Az egyik néző arra volt kíváncsi, hogy vajon Steve Jobs DNS-e még mindig jelen van-e a cégben, és hogy az Apple CEO-ja szerint Steve mit szólt volna az Apple Pencilhez.

Untitled-design-(1).png-pwrt3

Az igazság az, hogy Steve utálta a stylusokat, de ha használtál valaha Apple Pencilt, akkor tudhatod, hogy ez a valaha volt legtávolabb álló eszköz a stylushoz képest. Hétfőn találkoztam egy ruhatervezővel Párizsban, aki kiváló minőségű ruhákat készít megrendelésre. A tervezést teljes mértékben egy iPad Prón végzi egy Apple Pencil segítségével…A designerek hagyományosan még mindig hordanak maguknál vázlatfüzeteket, mert nem tudják, hogy mikor jön meg az ihlet. Amikor pedig ihletük támad, akkor náluk kell lennie a megfelelő eszköznek. Ekkora a legjobb, ha nálad van egy Apple Pencil. Egy hagyományos papírra vetett skiccnél több változatot is ki tudsz így próbálni, variálni tudod a színeket, a vonalakat és a többi. Az Apple Pencillel nagyon gyorsan több változatot is meg tudsz örökíteni…Egy designernek van egy doboznyi különböző ceruzája, amiket használ, de most már csak egyre van szüksége. Az Apple Pencil egy kreatív eszköz. Erről szól, nem pedig egy stylusról.

applepencil

Tim ezután részletesebben kitért Jobs-ra, az ő hagyatékára, és Jobs filozófiájára, amely Cook szerint még mindig mélyen megtalálható az Apple-ben, és ez az elkövetkezendőkben sem lesz másképp.

Steve DNS-e mindig az Apple része lesz. Ő mélyen beágyazódott a cégbe. Mi őt és az ő filozófiáját dicsőítjük: ez 100 év múlva sem lesz másképp. Ez a fajta filozófia öröklődött generációkon keresztül. Igen, ő nagyon sokat számít az Apple-nél.

Steve Jobsszal reklámozza a Szilícium-völgyet az amerikai kormány
A beszélgetésben kitértek a migrációs kérdésre is. Tim elmondta, hogy az Apple nem létezne a sokszínűség nélkül. Erre nagyszerű példa, hogy Steve Jobs édesapja szír származású volt, de erre Tim nem tért ki.

Személy szerint azt gondolom, hogy a vagyonosabb országok felelőssége, hogy befogadja azokat, akik a polgárháború elől menekülnek. Elfogadható érv, hogy csak bizonyos mértékű a felelősségünk. Azoké is elfogadható, akik azt mondják, hogy manapság nem teszünk eleget az emberekért. És azt gondolom, mindkét dolog egyaránt igaz. Nem gondolom, hogy ez üzlet, valakit valaki helyett. Hiszem, hogy az USA mindkettőre képes.

Tim Cook részletesebb beszélgetését az alábbi videóban tekinthetitek meg:

Forrás: 9to5mac

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!