imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook levele az IBM-bejelentésről


Az Apple-nél – ahogy nyilván sok más helyen is – mindig is szokás volt, hogy a cég vezetője fontosabb eseményekkor küld egy levelet a cég összes munkatársának. Steve Jobs hagyományát Tim Cook is követi, legutóbb a Beats-felvásárlás kapcsán küldött körlevelet, most pedig az IBM-mel való szövetségre lépés adta az alkalmat.

Tim Cook az alábbiakat írta a csapatnak az új partneri viszonyról:

Csapat,

Ma új, úttörő partneri viszonyt jelentettünk be az IBM-mel. Ennek köszönhetően a nagyvállalatok szó szerint a dolgozóik kezébe adhatják egy iOS-eszközön a nagy adatelemzések eredményeit. Ez az exkluzív, globális partneri viszony egyesíti az Apple legendás felhasználóbarátságát, hardvereinek és szoftvereinek egységét az IBM egyedülálló tapasztalatával a nagyvállalati szoftverek és adatelemzések terén.

Ezen kívül hihetetlen lendületet ad az Apple nagyvállalati jelenlétének. Az iPhone és az iPad a Fortune 500 cégek 98%-ánál megtalálható. Az emberek imádják az iOS-eszközeiket használni, az Apple pedig azt nyújtja, amire a legtöbb cégnek szüksége van – biztonságot és skálázható telepítést, valamint egy rendkívül erős platformot az alkalmazások számára. Ezzel a bejelentéssel az IBM méltán híres adatelemzéseit az iOS felhasználók kezébe adhatjuk, ami hatalmas piacot és lehetőséget nyit meg az Apple számára. Ez egy alapvető változás a nagyvállalatok számára, olyan megoldás, amit csak az Apple és az IBM nyújthat.

Az IBM arról ismert, hogy adatelemzéseken keresztül segíti ügyfeleit a vállalkozás jobb üzemeltetésében. A több mint 100 ezer tanácsadónak és értékesítési szakembernek köszönhetően pedig masszív globális lefedettséggel rendelkeznek. Az IBM értékesítési és tanácsadó csapatai a megállapodás alapján iPadeket, iPhone-okat és AppleCare-t fognak eladni a nagyvállalatok számára.

Ez az új partneri viszony két cég legjobb tulajdonságait egyesíti. Nagyszerű hír ez az Apple, az IBM és a nagyvállalati ügyfelek számára, és nagyon izgatott vagyok azzal kapcsolatban, hogy mi fog kisülni belőle.

Tim

A CNBC egyébként gyorsan készített is egy interjút Tim Cookkal, és az IBM vezérigazgatójával, Virginia Romettyvel, ami az alábbiakban tekinthető meg (sajnos csak Flash verzióban):

Forrás és borítókép: 9to5Mac.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!