imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook levele Steve Jobs halálának harmadik évfordulóján


Mint sokan tudjátok, ma 3 éve, hogy Steve Jobs – a zseni az Apple mögött – már nincs velünk. Ma róla fogunk megemlékezni itt, az iMagazin hasábjain néhány bejegyzésen keresztül. Elsőként Tim Cook pénteki levelével tekintsünk vissza a múltba.

Az alábbi levelet Tim Cook, az Apple jelenlegi vezérigazgatója és Steve Jobs utódja írta a vállalat dolgozóinak.

Csapat,

Vasárnap lesz Steve halálának harmadik évfordulója. Biztos vagyok benne, hogy sokan gondoltok majd rá aznap, én biztosan fogok.

Remélem mindannyian szántok majd rá pár percet, és eszetekbe jut, hogy mennyi mindenben tette jobbá Steve a világunkat. A gyerekek teljesen új módon tanulhatnak az ő általa megálmodott termékeknek köszönhetően. A világ legkreatívabb emberei szimfóniákat és pop slágereket komponálnak ezekkel az eszközökkel, mások regényeket, verseket vagy üzeneteket írnak rajtuk. Steve életműve egy vászon, melyre nagyszerű művészek mesterműveket alkothatnak.

Steve álmai nem foszlottak szerte halálával, és az értékek, melyekre az Apple-t alapozta mindig is velünk maradnak. Manapság sok olyan projekten dolgozunk, amelybe távozása után kezdtünk, mégis egyértelmű hatással van ezekre – ahogy mindannyiunkra.

Jó hétvégét mindenkinek, és köszönöm, hogy segítetek továbbvinni Steve örökségét a jövőbe.

Tim

Steve Jobs 2011-ben, 56 évesen hunyt el sok év hasnyálmirigyrákkal folytatott küzdelem után, tragikus hirtelenséggel. Haláláról világszerte megemlékeztek, köztük olyan jelentős személyiségek is, mint Barack Obama és Bill Gates.

Forrás: AppleInsider Kép forrása: INFO7

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!