imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook a Mac mini sorsáról beszélt


Már három év telt el úgy, hogy az Apple egyik legjobb ár/érték arányú terméke egyáltalán nem frissült. Még egy kis ráncfelvarrás nem sok, annyi sem történt. A rajongók elkezdtek aggódni, de Tim Cook egy mostani válasza megnyugtathatja őket valamennyire. Vagy mégsem?

A Mac mini koncepciója talán az egyik legjobb, ami az Apple fejéből kipattanhatott. Egy (aránylag) olcsó termék, ami teljesértékű Mac élményt nyújt, ráadásul Apple-ösen szép dizájnnal. Azért olcsó, mert egeret/billentyűzetet/monitort nem tartalmaz a csomag, így azt mindenkinek magának kell beszerezni. Sokaknál viszont pont ez volt pluszpont, hiszen teljes mértékben saját igényeikhez igazíthatják a perifériákat. Mondanom sem kell, hogy rengeteg szerették is, így természetesen mindig várták a frissítést.

Ami már három éve nem akaródzik megérkezni. Ráadásul az Apple (szemben mondjuk a Mac Próval), az árakat három éve változatlanul hagyta, egy három éve is csak közepesen korszerű hardverért meg kinek van kedve teljes árat fizetni. A koncepció viszont annyira jó, hogy a rajongók egy csoportja továbbra is bízik benne, hogy most már előbb-utóbb tényleg lesz valami. Az egyik ilyen tökösebb rajongó egyenesen odáig vitte a dolgot, hogy Tim Cookon kérte számon a Mac mini hányattatott sorsát, aki volt olyan kedves, hogy válaszolt is.

Örülök, hogy szereted a Mac minit. Mi is szeretjük. A felhasználóink rengeteg kreatív és érdekes módot találtak a felhasználására. Bár még nem alkalmas az idő a részletek megosztására, terveink szerint, a Mac mini fontos része lesz a termékvonalunknak a jövőben.

Na most ezt többféleképpen is lehet értelmezni. A pesszimistább változat, hogy egész egyszerűen csak arról van szó, hogy a Mac mini frissítés nélkül marad a palettán, és a nem megosztott részletek csak annyit tesznek, hogy mondjuk leszállítják az árát. Az optimistább verzió szerint viszont valami készülőben van, amiről bár Tim Cook még nem beszélhet, a Mac minit kiemelt pozícióba helyezi majd a termékvonalon.

Személy szerint én az utóbbi, optimistább verziót tartom valószínűbbnek a válasz alapján, és nem csak azért mert én is nagyon szeretnék már látni egy új Mac minit.

Forrás: 9to5mac

Ha már meguntad a várakozást és továbbra is a Mac vonalon maradnál, akkor nézz szét a webshopunk akciós kínálatában, hátha a kedvezményes árak meggyőznek valamelyik másik modell mellett.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!