imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook Steve Jobsról és az Apple TV-ről beszélt


Tim Cook nemrég Charlie Rose-nak adott interjút, melyben beszélt Steve Jobsról, a TV-kről és a Beats-ről. Az első két téma érdekes leginkább, ezeket nézhetitek most meg, magyar fordítással.

Steve Jobs

Az első videó Steve Jobsról szól, megtudhatjuk belőle például, hogy Steve Jobs irodája továbbra is érintetlenül áll az Apple campuson.

Steve benne van a szívemben, és mélyen benne van az Apple DNS-ében is. Steve szellemisége átjárja a céget. Minden nap gondolok rá. Az irodája a negyedik emeleten továbbra is úgy van ahogy hagyta, a neve még mindig ott van az ajtón. Minden amit tudott makroszinten, amit tudott az innovációról, az egyszerűségről, arról, hogy mik azok a fontos területek amiket az Apple kontrollálni tud, mindezek a dolgok továbbra is mélyen benne vannak a cégben. Ugyanezekben hiszünk továbbra is. Ez vezet a tökéletességhez, hogy a legjobbak legyünk, hogy továbbra is próbáljuk a tökéletes termékeket elkészíteni. A tény az, hogy az asztal aminél ülünk egészen kicsi, mégis elférne rajta az összes termékünk. Minden egyes termékünket kipakolhatnánk ide, amit ma gyártunk, és elmondhatjuk, hogy nagyjából 180 milliárd dollár körül lesz az idei forgalmunk. Valószínűleg nincs még egy cég a világon aki ezt ma elmondhatná magáról.

Apple TV

A második videóból egyértelműen látszik, hogy az Apple dolgozik egy TV készülék létrehozásán. Természetesen akár évek is eltelhetnek míg az Apple bemutatja saját TV készülékét, de Tim Cook szavaiból egyértelműen kiderül, hogy foglalkoznak ezzel a területtel is.

A legnehezebb kérdés amit kell döntenünk, hogy mik azok a dolgok amin ne dolgozzunk. Őszintén mondom ezt. Rengeteg dolog van amin örömmel dolgoznánk, és érdekel minket, de nem lehet egyszerre mindent. Ilyen a TV is például, ami folyamatosan érdekel minket, ezért most figyelmesen meg kell válogatnom a szavaimat… :) A TV-k igazából megragadtak a 70-es években. Gondoljunk csak bele mennyire megváltozott az életünk, és minden más is ami körülvesz minket. De a TV… Ha bemegyünk a nappalinkba TV-t nézni, olyan mintha visszatekernénk az órát. Visszafelé megyünk az időben. A kezelőfelület szörnyű. Úgy értem tényleg rettenetes. Akkor nézel filmeket amikor jönnek, és emlékezned kell, hogy felvedd a műsorokat. Nem akarok nagyon arról beszélni, hogy mit tervezünk a jövőben, de már eddig is tettünk lépéseket az Apple TV-vel, amit már több mint 20 millióan használnak, ezért már nem mondhatjuk rá, hogy hobbi projekt. Továbbra is több és több tartalmat adunk az Apple TV-vel, így egyre több dolgot csinálhatunk vele. A TV egy olyan terület amit továbbra is figyelni fogunk.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!