imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook szerint remek az iPhone-ok árazása


Az Apple vezérigazgatója egy interjúban kommentálta az iPhone-ok árszabását. A főnök szerint „mindenkit szolgálnak“ velük. Hmm…

A Nikkeinek sikerült elcsípnie egy szóra Tim Cookot a szerdai iPhone bemutató után, és természetesen szóba került az árazás is. Az Apple CEO-ja szerint pompásan sikerült megrajzolni az árcédulákat, hiszen azok „mindenkinek szólnak“:

Mindenkit ki akarunk szolgálni [mármint az árakkal – a szerk.]. Tisztában vagyunk vele, hogy a vásárlók nagyon eltérő termékekre vágynak, amikért nagyon eltérő összeget hajlandók kifizetni.

Például ott van az iPhone Xs Max, azoknak, akik élvezték az iPhone X által biztosított képességeket, de nagyobb méretre vágytak. Ennek nyilván van egy felára. Aki meg kevesebb pénzből gazdálkodhat, annak ott van a kínálatban például a még ma is teljesen jól szuperáló iPhone 7, vagy valamivel drágábban az iPhone 8 modellek, stb.

Mindig is úgy gondoltam, ha innovációt és értéket adsz az embereknek, annak mindig lesz felvevőközege – mondta Cook. Esetünkben ez már éppen akkora tábort jelent, akik számára érdemes alkotnunk valamit.

Tény és való egyébként, hogy az iPhone ára elsősorban a gigantikus magyar ÁFÁ-nak, az árfolyamkockázatnak és az amerikaihoz mérten alacsony átlag fizetések kombinációjának köszönhetően tűnnek ijesztőnek. Valójában tényleg patikamérlegen kimért precizitással lőtte be az Apple, hogy mindenki megtalálja a számára elérhető opciót.

(via MacRumors)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!