imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook: új szolgáltatások bejelentésre készül az Apple


Nem más, mint maga a fővezér árulta el egy interjúban, hogy hamarosan bővül az Apple szolgáltatáskínálata. És azt is tudjuk, hogy mi lehet az…

Tim Cook a minap Jim Cramer vendége volt a CNBC Mad Money című műsorában. Ebben a műsorvezető arról érdeklődött, hogy van-e valami meglepetés az Apple szolgáltatások-tarsolyában erre az évre nézve. Az Apple vezérigazgatója pedig erre szokatlanul egyértelműen válaszolt, igaz pontos részletek nélkül.

Az Apple idén új szolgáltatásokat fog bejelenteni.

De vajon mik lehetnek ezek? Nos, az egyiket szintre biztosra vehetjük, különösen az elmúlt napok eseményeit figyelembe véve. Ez pedig nem más, mint a régóta emlegetett saját TV szolgáltatás, saját tartalommal megfűszerezve. Amolyan Netflixesen.

Egyrészt régóta keringenek hírek erre vonatkozóan, amik egybehangzóan 2019-re várják a bejelentést. Sőt, állítólag az Apple már nem is kevés pénzt el is költött rá. Másrészt meg valószínűleg az se véletlen, hogy egyik pillanatról a másikra, hirtelen szinte az összes vezető TV gyártó bejelentette, hogy a jövőben támogatni fogja az iTunes film és TV show részlegét és az AirPlay 2-t.

Ha ez önmagában még nem lenne elég izgalmas, érdemes elmerengeni a többes számon is, amit Cook használt. Vajon mi lehet az a többi meg nem nevezett szolgáltatás, amit be fognak jelenteni? Nekem speciel elképzelésem sincs, úgyhogy tovább is passzolom a kérdést: szerintetek?

Forrás: The Verge

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!