imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Több Apple Watch párosítása egy iPhone-hoz? Lehetséges!


Na valószínű, hogy tömegeket érint a probléma, mindenesetre van rá lehetőség. Mutatjuk, hogyan!

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mégis ki akar egyszerre két Apple Watch-ot is párosítani az iPhone-jához. Pedig jobban belegondolva nem akkora hülyeség, mint aminek elsőnek hangzik. Én például nagyon szívesen használnám álvás során is az okosórát, már csak a csendes ébresztések miatt is, de ugyebár valamikor tölteni is kell. Ez pedig jellemzően az éjszakai órák kiváltsága.

De, ha teszem azt lenne a háztartásban egy első generációs Series 0, aminek a használtpiaci értéke már annyira alacsony, hogy nem feltétlen éri meg eladni, főleg ha az évek során kicsit le is harcolódott, azt tökéletesen be lehetne állítani éjszakai műszakba. Napközben pedig vígen használható marad az újabb széria, teljes töltöttséggel. Na és akkor már elkél a két Apple Watch párosításának a lehetősége. Amihez egyébként nem kell mást tenni, mint:

  • Megnyitni a telefonon a Watch alkalmazást.
  • A Saját óra fülön rányomni felül az éppen csatlakoztatott készülék nevére.
  • A következő ablakban az Új Watch párosítása elemre koppintani.
  • Majd a szokásos módon párosítani a másik órát.

Ezzel meg is volnánk. Még nagyobb varázslat, ha az Auto Switch módot is bekapcsoljuk, aminek köszönhetően mindig az az óra lesz aktív, amelyik épp a csuklónkon van, nekünk semmit nem kell tennünk a váltások során.

Megjegyzés: egyszerre csak egy Apple Watch lehet aktívan csatlakoztatva.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!