imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Több kategóriában is Golden Globe-díjra jelölték az Apple sorozatát


Az Apple megkapta az első Golden Globe jelöléseit a legjobb dráma sorozat és legjobb drámai színésznők kategóriában. 

Történelmet írt a vállalat. Indulásának első évében már több kategóriában is jelölték díjra sorozatát, a The Morning Show-t, valamint annak két főszereplőjét, Jennifer Anistont és Reese Witherspoont, akiknek szintén ez az első dráma kategóriás jelölése. Anistont már jelölték vígjáték és dráma és főszereplőnő kategóriákban korábban.

A sorozat olyan címekkel száll versenybe, mint az HBO Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies) és Utódlás (Succession) sorozatai, a BBC America által készített Megszállottak viadala (Killing Eve) és a Netflix A koronája (The Crown).

Az Oscar előszobájaként is emlegetett Golden Globe díjak átadására 2020 január 5-én kerül sor.

Köszönjük a Hollywood Foreign Press Associationnek a mai történelmi jelöléseket. Miután az Apple TV+ csak a múlt hónapban debütált, a mai jeölés igazi visszaigazolás a The Morning Show és az összes Apple Original sorozat számára. – mondta Zack Van Amburg, az Apple videós részlegének vezetője.

Az Apple saját gyártású sorozatai kizárólag Apple TV+ előfizetőssel érhetők el az Apple natív TV alkalmazásában, az új részek pedig minden pénteken jönnek. A The Morning Show első évadának záróepizódja december 20-án kerül adásba.

Az első visszajelzések egyébként nem csak a Hollywood Foreign Press Association (HFPA) által voltak pozitívak, a nézők is nagyon elégedettek a sorozattal. Ha még nem indítottad el az ingyenes próbaidőszakod, lehet éppen itt az ideje.

Forrás: Apple Newsroom

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!