imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Több színben debütálhat az AirPods Pro


Vajon tényleg szakítana az Apple az eddigi kizárólagos fehér színhasználattal a kiegészítő termékek esetén? Láttunk néhány új húzást idén a vállalattól, és tény, hogy sokan örülnének neki, de ezidáig teljességgel hihetetlennek tűnt.

A hírt az Economic Daily News egyik legújabb jelentésében olvashattuk. Azt, hogy a pletyka honnan ered, sajnos nem tudjuk, a kínai nyelvű szöveg pedig tovább rontja az esélyét a forrás megtalálásának. Mindazonáltal a cikk szerint az Apple nem csak szakít majd az állandó fehér színnel, de az új AirPods esetén rögtön 8 színben pompázik majd a termékpaletta!

Nos igen, ha most valakinek felszaladt a szemöldöke, annak teljességgel igaza is van. Ebben a formában, első olvasásra azért igencsak elvadult ötletnek tűnik a hír. Tény, hogy rengeteg rajongó ad hangot annak a vágyának, hogy szívesen látna egy fekete AirPods-ot. Ennek ellenére az állítás, miszerint az Apple a fehér mellé rögtön még 7 másik színt is bevezetne, az finoman szólva is megmosolyogtató.

A bővített színpaletta ötlete egyébként már más helyeken is feltűnt, például ezen a renderképen, amely ugyancsak szokatlan, de a valósághoz vélhetően sokkalta közelebb áll. Az árnyalatok lényegében az iPhone 11 Pro és Pro Max színeihez igazodnak. Alapvetően nem tűnik ördögtől való ötletnek, hiszen több előnye is lenne ennek a fajta megoldásnak.

Az első és legfontosabb az, hogy akinek már iPhone 11 Pro vagy Pro Max modellje van, az végre vásárolhatna egy színben teljesen hozzá illő AirPods-ot is (igen, egy kicsi first world problem szagú a történet). A másik pedig az, hogy kereslet is biztosan lenne rá, hiszen rengetegen jelezték, hogy vevőek lennének egy fekete változatra. Az aranyszínű kivitel inkább az extravagánsabb urak és a hölgyek kedvence lehetne, az éjzöld pedig igencsak exkluzív hatást keltene.

Az új szériás AirPods az eddigi hírek szerint ugyanúgy megkapja majd a Pro jelzőt, ahogyan idén az iPhone palettába is begyűrűzött a típus megnevezés. A termékről az eddigi hírek szerint október végén rántották volna le a leplet, azonban sokan a naptárra tekintve igencsak megkérdőjelezik ezen pletyka hitelességét. Ennek ellenére nagyjából bármi történhet az elkövetkezendő néhány napban.

Az AirPods Pro a megbízhatóbb források szerint is teljesen új dizájnt kap majd, melyeket a kiszivárgott képek is megerősítenek. Ahogyan az iOS 13.2 fejlesztői bétája elárulta, egy fülpárnás kivitelről lehet szó, amely aktív zajszűrést és valamilyen szintű vízállósági szabványt kaphat. A termék ára várhatólag 260$-ra rúg majd, amely körülbelül 90-100 000 forintos bruttó árat jelenthet kis hazánkban.

Szerintetek az Apple valóban gondolkodik több szín bevezetésén, vagy az egész történet csak egy nagy kacsa?

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!