imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Több színben debütálhat az AirPods Pro


Vajon tényleg szakítana az Apple az eddigi kizárólagos fehér színhasználattal a kiegészítő termékek esetén? Láttunk néhány új húzást idén a vállalattól, és tény, hogy sokan örülnének neki, de ezidáig teljességgel hihetetlennek tűnt.

A hírt az Economic Daily News egyik legújabb jelentésében olvashattuk. Azt, hogy a pletyka honnan ered, sajnos nem tudjuk, a kínai nyelvű szöveg pedig tovább rontja az esélyét a forrás megtalálásának. Mindazonáltal a cikk szerint az Apple nem csak szakít majd az állandó fehér színnel, de az új AirPods esetén rögtön 8 színben pompázik majd a termékpaletta!

Nos igen, ha most valakinek felszaladt a szemöldöke, annak teljességgel igaza is van. Ebben a formában, első olvasásra azért igencsak elvadult ötletnek tűnik a hír. Tény, hogy rengeteg rajongó ad hangot annak a vágyának, hogy szívesen látna egy fekete AirPods-ot. Ennek ellenére az állítás, miszerint az Apple a fehér mellé rögtön még 7 másik színt is bevezetne, az finoman szólva is megmosolyogtató.

A bővített színpaletta ötlete egyébként már más helyeken is feltűnt, például ezen a renderképen, amely ugyancsak szokatlan, de a valósághoz vélhetően sokkalta közelebb áll. Az árnyalatok lényegében az iPhone 11 Pro és Pro Max színeihez igazodnak. Alapvetően nem tűnik ördögtől való ötletnek, hiszen több előnye is lenne ennek a fajta megoldásnak.

Az első és legfontosabb az, hogy akinek már iPhone 11 Pro vagy Pro Max modellje van, az végre vásárolhatna egy színben teljesen hozzá illő AirPods-ot is (igen, egy kicsi first world problem szagú a történet). A másik pedig az, hogy kereslet is biztosan lenne rá, hiszen rengetegen jelezték, hogy vevőek lennének egy fekete változatra. Az aranyszínű kivitel inkább az extravagánsabb urak és a hölgyek kedvence lehetne, az éjzöld pedig igencsak exkluzív hatást keltene.

Az új szériás AirPods az eddigi hírek szerint ugyanúgy megkapja majd a Pro jelzőt, ahogyan idén az iPhone palettába is begyűrűzött a típus megnevezés. A termékről az eddigi hírek szerint október végén rántották volna le a leplet, azonban sokan a naptárra tekintve igencsak megkérdőjelezik ezen pletyka hitelességét. Ennek ellenére nagyjából bármi történhet az elkövetkezendő néhány napban.

Az AirPods Pro a megbízhatóbb források szerint is teljesen új dizájnt kap majd, melyeket a kiszivárgott képek is megerősítenek. Ahogyan az iOS 13.2 fejlesztői bétája elárulta, egy fülpárnás kivitelről lehet szó, amely aktív zajszűrést és valamilyen szintű vízállósági szabványt kaphat. A termék ára várhatólag 260$-ra rúg majd, amely körülbelül 90-100 000 forintos bruttó árat jelenthet kis hazánkban.

Szerintetek az Apple valóban gondolkodik több szín bevezetésén, vagy az egész történet csak egy nagy kacsa?

Forrás: MacRumors

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!