imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Tok, kábel vagy AirPods vásárláson gondolkozol? Most vedd meg!


Az iSTYLE hétvégi akciójában minden kiegészítőre 15% kedvezményt ad, ami most kivételesen még az AirPods-ra is érvényes!

Ma reggel arra lettem figyelmes, hogy az asztalunkon a reggeli szendvicsem mellett ott virított a Joy magazin legfrissebb száma… Gondolom ilyenkor nem én vagyok az egyetlen, aki a megszokottnál többször látogatja a plázákat és webshopokat a két női magazin rendszeres akciós hétvégéi alatt.

Azt is megfigyeltem, hogy ugyan egyre kevesebb olyan bolt részese a kampányoknak, akiknél vásárolni szoktam, ilyenkor ők is mindig előállnak valami hasonló ajánlattal. Így tesz most az iSTYLE is.

Maga az akció nem bonyolult: MINDEN kiegészítőre 15% kedvezményt adnak mától egészen vasárnapig. Az összes üzletben igaz ez, illetve online is. Webshopos rendelésnél viszont figyelj arra, hogy feltétlenül használd a KIEG2019 kuponkódot, mert csak így jár a 15% kedvezmény!

Persze felmerülhet azokban, akik ugyan szeretnek hivatalos forrásból vásárolni, de a legjobb akciókat semmiképp sem akarják kihagyni, hogy esetleg várnak Black Friday-ig. Nekik két dolgot biztosan tudok mondani:

  1. Ilyenkor még senki sem tudja, hogy mi lesz akkor majd akcióban.
  2. Az iSTYLE-nál a BF akciók szinte sosem tartalmazzák a kiegészítőket, csak néha egy-egy kifutó terméket (ilyen volt tavaly például a Beats töltő adaptere).

Ennek fényében szinte biztos, hogy most a legalkalmasabb egy tok beszerzése, ha eredeti Apple tokot szeretnél. A kábelek nálunk fogyóeszköznek számítanak, így ezekből feltankolni is most van a legjobb alkalom. Sokan szeretik a minőségi védőfóliákat, ezekre is érvényes most a kedvezményt. Mivel az iSTYLE saját termékei eleve jó ár/érték arányban vannak, így itt is ajánlom, hogy nézz szét, hátha valami a kedvezményes áron kihagyhatatlan vétel lesz számodra.

Az AirPods ajánlat egyébként csak a második generációs AirPodsra vonatkozik. A múlt héten piacra dobott AirPods Pro esetében még annak örülhetünk, ha van éppen készleten, így ez nem képezi az ajánlat részét.

Ma egyébként több akció is elindult az iSTYLE-nál, így nemsokára azokat is bemutatjuk, hogy szerintünk kinek érdemes leginkább élni velük.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!