imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Töltsd le a 2018-as MacBook Pro exkluzív háttérképeit!


Új háttérképek mindig jók! Az Apple pedig a legtöbb új terméke mellé szokott csomagolni belőlük néhány exkluzív darabot. Nem volt ez másképp a MacBook Próval sem – idáig tartott az exkluzivitás.

Valamilyen érthetetlen perverzióból az Apple, ha új háttérképeket készít egy-egy friss termék mellé, azt nem igazán szokta elérhetővé tenni a többi modell számára. Értem én, hogy így jól lehet fokozni az exluzív hangulatot, de ha egyszer mindig lesz valaki, aki kinyeri őket és felteszi a netre, talán nagyvonalóbb gesztus lenne eleve elérhetővé tenni mindenki számára.

Mindegy is, a lényeg, hogy itt vannak a 2018-as MacBook Prók mellett debütált legfrissebb hátterek. Az Apple ezúttal elég pszichedelikus irányba ment el, személy szerint nem is igazán rajongok értük, de mint tudjuk, kinek a pap…

A nagyfelbontású képeket ebből a Dropbox mappából érhetitek el, alább a WordPress által tömörített változatokat látjátok ízelítőként.

Az iDownloadBlog mobilos változatokat is megosztott, ezek ugyan nem túl nagy felbontásúak, de legalább eleve méretre vannak vágva. Látogassátok meg a honlapot, ha ilyenre fájna a fogatok!

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!