imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Töltsd le az iMac Pro exkluzív háttérképét!


Az Apple-nek régi szokása extra szoftveres tartalmakkal megkínálni a prémium termékeit a felhozatalon belül. Gondoljunk például az iPhone X dedikált csengőhangjára és háttérképeire. Az iMac Pro sem kivétel, de nyugi, nem kell 5 milliót költened álmaid háttérképéért.

Nem tudom, hogy idáig hányan lehettek azok, akik a dedikált csengőhang miatt vettek iPhone X-et, valószínűleg sehányan. Ettől függetlenül az Apple valamiért imádja azt a játékot játszani, hogy exkluzív apróságokat csomagol az éppen pörgő csúcstermékeibe. Az okokat ne tőlem kérdezzétek, őszintén nem tudom ennek mi értelme van, már csak azért se, mert:

  1. Az eladásokat biztosan nem növeli
  2. A többi felhasználó elégedetlen, hogy ő miért nem kapott
  3. Végül úgyis kinyerik majd a rendszerből és mindenki megkaphatja, aki akarja – felesleges volt az egész.

Mindegy is. A lényeg, hogy az iMac Pro exkluzív háttérképe is ez utóbbi stádiumba ért éppen, körülbelül egy két másodperces mozdulattal kimásolták a rendszermappából a fájlt és feltöltötték a netre, amint az első gépek gazdára leletek. Ami pedig jó hír azoknak, akik szerint hozzám hasonlóan baromi jól néz ki ez az elektrmos-köd—felhő-szerű valamit ábrázoló háttérkép.

Nem is ragoznám tovább a szót: jobb klikk és kép mentése, a nagyfelbontású, 5120 x 2880 pixeles (~400 kilobájtos) lép letöltéséhez.

Forrás: 9to5mac

Az iMac Pro nem csak a háttérkép miatt exkluzív. Többek közt például fekete Lightning-kábel is jár hozzá, ami példa nélküli újítás az Apple részéről – csak szólok.

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!