imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Töltsd le az iMac Pro exkluzív háttérképét!


Az Apple-nek régi szokása extra szoftveres tartalmakkal megkínálni a prémium termékeit a felhozatalon belül. Gondoljunk például az iPhone X dedikált csengőhangjára és háttérképeire. Az iMac Pro sem kivétel, de nyugi, nem kell 5 milliót költened álmaid háttérképéért.

Nem tudom, hogy idáig hányan lehettek azok, akik a dedikált csengőhang miatt vettek iPhone X-et, valószínűleg sehányan. Ettől függetlenül az Apple valamiért imádja azt a játékot játszani, hogy exkluzív apróságokat csomagol az éppen pörgő csúcstermékeibe. Az okokat ne tőlem kérdezzétek, őszintén nem tudom ennek mi értelme van, már csak azért se, mert:

  1. Az eladásokat biztosan nem növeli
  2. A többi felhasználó elégedetlen, hogy ő miért nem kapott
  3. Végül úgyis kinyerik majd a rendszerből és mindenki megkaphatja, aki akarja – felesleges volt az egész.

Mindegy is. A lényeg, hogy az iMac Pro exkluzív háttérképe is ez utóbbi stádiumba ért éppen, körülbelül egy két másodperces mozdulattal kimásolták a rendszermappából a fájlt és feltöltötték a netre, amint az első gépek gazdára leletek. Ami pedig jó hír azoknak, akik szerint hozzám hasonlóan baromi jól néz ki ez az elektrmos-köd—felhő-szerű valamit ábrázoló háttérkép.

Nem is ragoznám tovább a szót: jobb klikk és kép mentése, a nagyfelbontású, 5120 x 2880 pixeles (~400 kilobájtos) lép letöltéséhez.

Forrás: 9to5mac

Az iMac Pro nem csak a háttérkép miatt exkluzív. Többek közt például fekete Lightning-kábel is jár hozzá, ami példa nélküli újítás az Apple részéről – csak szólok.

BTS

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!