imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Töltsd le az iOS 10 és macOS Sierra háttérképeket!


A tegnapi WWDC megnyitó ünnepség után csak úgy izzadt a Google, de sehogy se találta reggelig az új iOS és macOS Sierra háttereket. Most viszont már szerencsére lehetőségünk van idő előtt beszerezni ezeket. A linkek a cikk alján találhatóak.

A két új gyári háttérképben közös, hogy elődeik nyomdokát követi, olyan téren legalábbis, hogy az iOS továbbra is hullámot, a macOS pedig továbbra is nem meglepő módon egy hegységet ábrázol. A macOS esetében érthető, hiszen a képen a Sierra hegység látható, ami ugyebár az új ex-OS X névadó hegysége. Az iOS-es verzió viszont egy kicsit érdekesebb, hogy miért hullám, de ennek ígérem utána fogok járni.

macOS-Sierra-Wallpaper
A tegnap bemutatott macOS Sierra háttere.

Ami viszont szinte biztos, hogy ezek még csak azok a hátterek, amik az új eszközök alapháttere és alapfőképernyője lesz. A végleges verziókban valószínűleg még több hátteret fogunk találni. Persze az is elképzelhető, hogy már most a fejlesztői bétákban több van, de az nem feltétlen a végleges felállás lesz. Elképzelhető, hogy az egyszerű háttérképek mellett, bővül a Live Photos rész is, de az is valószínű, hogy jelennek meg az új Watch Facekre új hátterek is.

ios-10-ipad-wallpaper
A tegnap bemutatott iOS 10 háttere.

Egy biztos, az új hátterek remekül tükrözik az operációs rendszerek megjelenését és őszintén szólva idén is nagyon eltalálták ezeket. Annyit még azért mindenképp megjegyeznék a szavak végére érve, hogy a tegnap elérhető verziók nem jó minőségben kerültek fel az internetre. A macOS Sierra háttérképe továbbra is csak Retina felbontásban került fel. Az iPhone háttérképek minden iPhone-on szépen fognak megjelenni, viszont az iPad verzió az iPad Pro-ra szintén nagyobb méretben fog érkezni. Ha ezeket is megtaláljuk frissítjük a cikkünket.

A képeket itt éred el: iOS 10 (iPhone), iOS 10 (iPad), macOS Sierra

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!