imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Töltsd le az iOS 11 és macOS High Sierra háttérképeket!


Tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan ti is szeretitek a háttérképeket, ezért most összegyűjtöttük a tegnap előtt bemutatott iOS 11 és a macOS High Sierra háttérképeit.

Egyelőre még csak a béta-tesztelőknek érhető el az iOS 11 illetve a macOS High Sierra, de a háttérképeikkel mi is kicsit megújíthatjuk a rendszereinket.

Az Apple mindig is csodálatos képeket szokott válogatni, mind a demókhoz, mind az oprendszereikhez, nemrég írtunk például a rejtett Mac-es háttérképekről, melyek ugyancsak csodálatosak. Most sincs ez másként, az iOS eddigi megszokott vizes témáit követve ismét egy hullámos tengerparti hátteret választottak, a macOS High Sierra háttereként pedig mi más lehetne, mint maga a névadó hegységről készült csodálatos fotó.

Íme az iOS 11 iPad és iPhone verziója egyben:

Itt pedig a High Sierra

Ha ez nem lenne elég, itt van még pár csodaszép kép az iOS 10.3.3-ból, azoknak, akik nem frissítik a telefonjukat vagy az iPadjüket:

Az iOS 11-ről, és a macOS High Sierra újdonságairól itt olvashatsz bővebben.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!